עבור לתוכן

אנטיוירוס לסמארטפון - מה דעתכם?

Featured Replies

פורסם

היום נפוצות המון אפליקציות שמשמשות הגנה למכשיר שלכם מפני תוכנות זדוניות כאלו ואחרות.

לדעתכם הכרחי או מיותר? וכמה אפליקציה כזו מכבידה על המכשיר בזמן שהיא רצה ברקע וסורקת כל אפליקציה שמותקנת וכל קובץ שמורד?

פורסם

ראה פה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=520943.0

העיקרון זהה, אולי סמארטפון חלש יותר מהטאבלט המדובר ולכן אנטיוירוס יאט את המכשיר. התייחסתי גם לנושא זה.

פורסם

אני באופן אישי במכשיר שלי לא התקנתי (וגם לא אתקין) תוכנת AV מהסיבה הפשוטה - אני בודק מה אני מוריד, ואני לא מתעסק בהורדות מאתרים מפוקפקים. אני מוריד רק מהמרקט הרשמי ו(כמעט) רק אפליקציות פופולריות מאוד. אם אתה חושש מסיבה כזו או אחרת - תתקין AV ותראה איך "החיים" איתו. אם לא מפריע לך, ולא מפריע למכשיר שלך מבחינת מהירות וכו' - להזיק זה לא יכול (במקרה הרע זה יועיל לך פסיכולוגית בלבד)

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שהמכשיר שלי איטי להחריד לפעמים וזה מטריף אותי ואני לא יודע אם זה בגלל ה AV או כי הרום הוא שאיטי (מה שלדעתי באמת קורה..).

יש לי PILOTX JHC 3.5 משהו כזה..

בכל אופן תודה רבה על התשובה

פורסם

אני מניח שיש לך גלקסי S, זה בגלל שיש לך בסה"כ 384 מגהבייט פנויים למשתמש, מתוכם הTW ושאר תוכנות שרצות ברגע אוכלות 150 בלי להרגיש בכלל, תוסיף לזה עוד כמה עשרות של האנטיוירוס והתוצאות לא כל כך נעימות...

פורסם

תתקין AV ותראה איך אתה מסתדר - אם אתה חש ביתר איטיות - הסר אותו. אם ה"איטיות" נשארת אותו הדבר - תשאיר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים