עבור לתוכן

בקשה בקשר לSE xperia mini pro sk17i

Featured Replies

פורסם

אני צריך שמישהו יעזור לי לבצע ROOT למכשיר וכן אני יודע טוב מאוד לרשום את זה בגוגל אבל מכיוון וזאת הפעם הראשונה שאני עושה את זה אני קצת חושש להפוך אותו ללבנה

מישהו עם ניסיון וידע יכול לעזור לי בכל דרך שהיא? החל ממדריך מובן ובטוח ועד מה שתחשבו שיתרום?

פורסם

אני מבין את החשש.

יש מדריכים שמפורסמים באתרים גדולים כמו XDA או אם בעברית עסקינן אז IandroiD שהם באמת מדריכים טובים, פשוטים ומוכחים עד כמה שאפשר.

אל חשש, תקרא טוב טוב את כל הדברים לפני שאתה עושה, בזמן העשייה תעבור שלב שלב, לאט לאט ובזהירות - בלי לרוץ ובלי להתלהב שאתה עוד שניה מסיים.

פורסם
  • מחבר

פגשתי במדריכים רבים ומגוונים בXDA

תוכל להפנות אותי לנכון\בטוח ביותר לדגם זה?

פורסם

לצערי לא, אם היתי יודע בוודאות איזה מהם עדיף היתי מצרף לינק. זה פשוט מה שאני עשיתי עם הנקסוס 1 שלי - הלכתי בדרך "ההגיון" אם אפשר לומר כך. סביר להניח והגיוני לחשוב כי משתמש ותיק עם המון הודעות מ-XDA יתן מדריך טוב ואמין מאשר אם תמצא בגוגל מדריך שצירף ילד בן 11 מאיזה בלוג שהוא הקים שלשום

פורסם

נראה טוב. אני במקומך היתי מקדיש כמה דקות לעבור בריפרוף על התגובות של האנשים ולראות אם היו חיוביות או שהיו בעיות מיוחדות (ואם כן לומד מהטעויות של אחרים)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה ודרך אגב את תורת קריאת הפורומים הטכניים אני עוד יודע מאז שאני התחלתי להרכיב מחשבים וכל היום לחפור בתוכנות פשוט על הטלפון שלי יש לי חששות כי לא פשוט לתקן אותו כמו מחשב ושוב תודה רבה על העזרה

פורסם
  • מחבר

and this shit actually works woho

ולכל מי ששאל אותי בפרטית אם הפלאפון הזה שווה אז כן הוא שווה כל רגע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים