עבור לתוכן

בעיה בסנכרון אנדרואיד לג'ימייל

Featured Replies

פורסם

אהלן. יש לי נקסוס אס ועד עכשיו הכול היה בסדר והוא היה מסונכרן לג'ימייל שלי.

היום הופיע לי בנוטיפיקיישנס למעלה משולש עם סימן קריאה, שכתוב בו sign in error לכתובת שלי. אני שם סיסמא נכונה וזה לא נכנס. במחשב זה כן נכנס, ואם אני מנסה להכנס לאתר של ג'ימייל בנקסוס זה גם נכנס עם הסיסמא. באפשרויות במכשיר זה מראה שהמכשיר מסונכרן עם גוגל בהכול חוץ מבג'ימייל.

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

יכול להיות שיש לך את האימות הכפול בכניסה לחשבון ג'ימייל? הם שינו את האבטחה אצלהם ועכשיו צריך קוד לכל מכשיר שמבקש גישה - אם אכן זה המצב אתה צריך להגדיר את המכשיר שלך ספציפית

פורסם

אין טעם להסתבך, גם ככה הכל מסונכרן. פשוט תמחק את פרופיל הסנכרון מהמכשיר ותגדיר אותו מחדש.

או שתזין את הסיסמא מחדש בפרטים.

פורסם
  • מחבר

יש לי את האימות הכפול, וכשאני מנסה להכנס לאתר של ג'ימייל מהפלאפון, אז נשלח אלי בהודעה קוד אימות ואז אני יכול להכנס.

אבל כשאני מנסה להכנס לאפליקציה של ג'ימייל זה מראה לי שוב שאני צריך לעשות sign in לחשבון שלי, ואני מכניס את אותה הסיסמא כמו במחשב אבל זה לא נכנס.

לLev0, אם אני מוחק את פרופיל הסנכרון מהמכשיר אני צריך לעשות ריסט למכשיר ולאבד את כל המידע שיש לי, לא ממש בא לי על זה

פורסם
  • מחבר

טוב פתרתי את הבעיה. למי שזה מעניין אותו, זאת הדרך:

צריך להכנס להגדרות בגוגל של הtwo step verification, ושם להכנס לapplication specific passwords.

שם מחקתי את החשבון אנדרואיד, ופתחתי אחד חדש, והסיסמא שניתנה שם, זאת הסיסמא שצריך להכניס בפלאפון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים