פורסם 2012 בינואר 1313 שנים מחבר אני קיבלתי לפני כמה שבועותאין שם משהו מעניין/חדש (מלבד האפשרות לצילומים מרובים בFACE UNLOCK מה שמגדיל את הזיהוי)הגירסה הבאה (שיש כבר רומים לא רשמיים שלה) אמורה להביא שיפור בביצועיםניסית כבר איזשהו ROM?
פורסם 2012 בינואר 1313 שנים עד שסוף סוף יש אנדרואיד שאפשר להישאר איתו בסטוק ולהיות מרוצה? מה גם שאין משהו מלהיב, כולם נראים אותו דבר
פורסם 2012 בינואר 1313 שנים אני לא יודע אם יש את זה ברומים לגלקסי נקסוס (אם כי קשה לי להאמין שאין), אבל למשל כפתורי שליטה בסטטוס בר זה אחד הדברים הכי שימושיים שיש, וזה לא קיים ברום סטוק. יש הרבה טוויקים נוספים שמשפרים את הביצועים, משפרים את ה-launcher וכו'. ממש לא חובה, אבל בהחלט משפר את חווית השימוש.
פורסם 2012 בינואר 1313 שנים לGN יש עברית מלאה במכשיר, תורידו תוכנה בשם morelocal2 מהמרקט, ותשנו את הLocal שלכם ל he IL.
פורסם 2012 בינואר 2213 שנים מחבר מאיזה בחינה?בעקרון יש לך שני מצבים, באחד מהם בעייתי ובשני אין שום בעיה.
פורסם 2012 בינואר 2213 שנים אני שוקל לקנות את המכשיר.אתה יכול לפרט על המצבים והבעיה ?ובגדול יש במכשיר איזה חסרון ראוי לציון ?
פורסם 2012 בפברואר 2013 שנים גם אני שוקל לקנות את המכשיר. מצלמה לא חשובה לי, לא משתמש ברמקולים לשיחות טלפון והשמעת מוסיקה. אני גם מתכוון להחזיק מטען ברכב. יש עדיין משהו שעושה קנייה לא כדאית? האים אני עלול לפספס שיחות בסביבה רועשת? האים יש הבדלים באיכות שיחה בין SSGS2 ו-NEXUS? איזה מהם עדיף לגלישה באינטרנט? איזה משתיהם אתם ממליצים? חשובים לי איכות שיחה, גלישה, נוחות קריאת קובצי PDF. אל תתייחסו למחיר.תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.