פורסם 2011 בדצמבר 1913 שנים תמיין לפי Partial WakelocksSince chargedותמיין לפי מספר הפעמים שזה קרה.תבדוק אם במקרה יש איזו תוכנה בטופ 3 או משהו.אתה לא חייב למחוק את התוכנה, היא לא מנתרת באופן אקטיבי אלה פשוט מציגה נתוני סוללה ניסתרים של המערכת.
פורסם 2011 בדצמבר 1913 שנים אתה כל הזמן על בהירות מלאה וה-DATA שלך פעיל כל הזמן עם סנכרון ל - Gmail ו-Exchange?בהירות לא מלאה כל הזמן, כי רק כשאני בשמש באמת צריך בהירות מלאהאבל סנכרון לGMAIL ןלEXCHANGE וכמובן DATA פעיל כל הזמן
פורסם 2011 בדצמבר 1913 שנים זה המספרים שלי מהיוםהמכשיר היה בשימוש מ8 בבוקר עד עכשיו (יום רגוע יחסית)[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 בדצמבר 1913 שנים גם אני צרבתי את ה ICS 4.0.3 על הגלקסי הראשון שלי עובד ורץ מעולה!חיי סוללה לא משהו אבל זה גרסת בטא בגלקסי...
פורסם 2011 בדצמבר 1913 שנים מחבר בהירות לא מלאה כל הזמן, כי רק כשאני בשמש באמת צריך בהירות מלאהאבל סנכרון לGMAIL ןלEXCHANGE וכמובן DATA פעיל כל הזמןאז אני על מסך בהיר כל הזמן + אני הרבה פחות על Wi-Fi ממך.מה שיכול לנקז את הסוללה יותר, כשהקליטה לא משהו.
פורסם 2011 בדצמבר 1913 שנים הWIFI והBT פתוח כל הזמן למרות שרוב היום הם לא בשימוש בעבודה אני בלי WIFI ולא משתמש באוזניה WIFI רק בבית ואוזניה רק בדרכים
פורסם 2011 בדצמבר 2013 שנים מחבר אני מתייחס לגרף נתוני הסוללה שהעלת. המסך אצלי יותר בשימוש וה wifi. פחות, בהרבה.
פורסם 2011 בדצמבר 2113 שנים מחבר אחרי שכל היום שיחקתי בחתול ועכבר עם ה-DATA, WIFI, Sync ו-GPS?בהחלט כן.נאלצתי גם לכבות את רטט המקשים ולהוריד בהירות מסך ל"i can't see shit".
פורסם 2011 בדצמבר 2113 שנים מחבר בגרפים מבחינת awake זה דומה לשלך,אז השאלה, מה זה מבחינתך שימוש רגיל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.