עבור לתוכן

קניית גלקסי 2 מחו"ל

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מביא גלקסי 2 מחו"ל ולאורנג יש תוכנית שאני רוצה להצטרף אלייה אם קונים גלקסי 2.

אז הבנתי מאורנג' שאני צריך להביא קבלה על שם בעל הקו אם אני לא קונה את הגלקסי מהם כדי לקבל את ההטבה של התוכנית, האם זה מספיק?

בנוסף רציתי לדעת לגבי עברית, אורנג' טוענים שהפלאפון לא שלהם אז הם לא מתקינים עברית ולא שום דבר. אז איך אני יכול להתקין את התוכנה של אורנג'+עברית כדי שיעבוד לי בארץ?

תודה

פורסם

שלום Toxic321!

א. כן, חשבונית על שם בעל הקו.

ב. כן, חשבונית מספיקה בדרך כלל.

ג. נכון, אין שום סיבה שהמפעילה תתקין משהו על מכשיר לא שלה. למרבה המזל, המכשיר מריץ מערכת הפעלה בשם אנדרואיד, מבית גוגל, ששמה דגש על פתיחות. אתה יכול להתקין הכל לבד בתהליך לא מורכב או ארוך מידי. אתה מוזמן לחפש מידע באתר- iandroid.co.il .

* שים לב שאתה לא צריך שום תוכנה של אורנג', אתה רק צריך התקנה קטנה של עברית:

בשלב ראשון, אתה תתקין כמה קבצי מערכת שיאפשרו לך להתקין קבצים חיצוניים.

בשלב שני, אתה מתקין קובץ קטנטן לתיקון העברית (המכשיר תומך בקריאת עברית מראש! הוא פשוט מבלבל אותה קצת, במיוחד כשיש גם מספרים ו/או תווים באנגלית).

לאחר מכן, כל מה שנותר לך לעשות הוא להוריד מהמרקט (חנות האפליקציות) מקלדת שתומכת בעברית. אתה מוזמן להתייעץ לגבי איזו מקלדת כאן בפורום, או לבדוק בדיון הנעוץ "אנדרואיד - תוכנות ממולצות".

לא נשמע מסובך מידי, נכון? ;)

שים heart_icon.gif:

אם אתה רוצה גם תפריטים בעברית אתה צריך להתקין רום (=גרסאת מערכת הפעלה) אחר במקום קובץ התיקון. זה גם לא מסובך מידי. פרטים מלאים בלינק הנ"ל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים