עבור לתוכן

חנות אמינה לניתוק זיקה

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות תRAZR (הNEXUS יקר מדי כרגע) ולמרות שהמחיר שלו בסלקום סביר (3500 שקל לעומת 5K של הGS2), הוא עדיין נמכר ב2800 בחנויות כרגע והמחיר צונח על בסיס יומי.

כל האינטרנט מלא בסיפורים על קומבינות של חנויות/חנויות שמבטלות לך תאחריות אם אתה מעדכן לבד (ICS..).

מישהו מכיר חנות אמינה מניסיון של כמה אנשים ולא של "קניתי לפני חצי שנה והיה סבבה"?

תודה מראש ושבוע טוב :]

פורסם

ELINE טובים, TIKCOM טובים, DIMPHONE טובים...לא חסר. בכל אופן אני לא יודע מה הם יגידו על כך ששידרגת ל-ICS בעצמך. כעיקרון אני יכול להבין אותם - אם אתה לא יודע כלל להתעסק עם הדברים הללו ודופק את הטלפון בגלל זה - אין סיבה ת'כלס שהם יכבדו לך אחריות. מה שכן, היתי בודק איתם (ורושם את זה בחוזה) אם הם עצמם יכולים לעדכן לך את הגרסא במסגרת שירות טוב, או תמורת כמה גרושים. בכל אופן, את הרייזר היתי קונה אך ורק בסביבות המחיר של ה-SGS2 ולא בכ-600 ש"ח יותר

פורסם
  • מחבר

כמובן שאני אחכה שהמחירים של הרייזר יתאזנו.

בכל מקרה, יש די הרבה ביקורות לא טובות על DIM PHONE ברשת, ודיברתי עם ELINE והם לא מוכרים מכשירים בקופסאות סגורות הרמטית, עד כמה אפשר לסמוך עליהם שאני לא אקבל מטען בשתי שקל וכרטיס זכרון ב200 (במקום בחינם)?

פורסם

לא יודע מה זה מטען בשתי שקל אבל אני אישית לא היתי מבסס את הקנייה שלי על מטען - אפשר להזמין מטען USB של נוקיה או כל חברה טובה אחרת מחו"ל בכמה דולרים לכן זה לא כ"כ שיקול. בכל אופן לגבי כ.זיכרון - הכי פשוט לשאול אותם עם איזה כ.זיכרון זה מגיע ולהשוות את זה למה שזה אמור להגיע במקור. תתקשר לכמה חנויות, אם יש חנות שמוכרת במחיר סביר ומבטיחה לך אריזה הרמטית וכו' - לך על זה (ותיידע אותנו)

פורסם

כמובן שאני אחכה שהמחירים של הרייזר יתאזנו.

בכל מקרה, יש די הרבה ביקורות לא טובות על DIM PHONE ברשת, ודיברתי עם ELINE והם לא מוכרים מכשירים בקופסאות סגורות הרמטית, עד כמה אפשר לסמוך עליהם שאני לא אקבל מטען בשתי שקל וכרטיס זכרון ב200 (במקום בחינם)?

אני לא היתי קונה מכשיר כזה מחנויות שלא מאפשרות לקנות מוצרים סגורים הרמטית אלה עם זה חנויות יד שניה \מחודשים בלבד

גם עם לוקחים כסף על התקנת עברית ועדכון גרסה

היתי רוצה לפתוח את הקופסא בעצמי ולראות שכל החבילה כמו שהיא צריכה להגיע והיום עם יוטיוב ואתרים אחרים אין בעיה לדעת מה צריך להיות בפנים

(יש סירטוני פתיחת קופסא )

עם הם לא מאפשרים את זה היתי מזמין מחנות בחול ועושה ביטוח בחברה הסלולרית כחלק ממסלול

(מכשירים שהם מיבאים הם גם מבטחים עם נותנים את המכשיר לבדיקה )

פורסם

אני קניתי את הSGS2 שלי מVMOBILE.

הם מראש אומרים שהקופסא נפתחה כדי שהם ייבדקו את המכשיר ויתקינו עליו את התמיכה בעברית.

בחנות עצמה, הם מראים לך את הקופסא, עם המכשיר וכל האביזרים ושום דבר לא חסר (כולל מטען מקורי).

אתה יכול להתקשר אליהם ולבדוק אם יש אפשרות לקבל מכשיר סגור בלי שהתקינו עליו דבר.

נק' נוספת היא שהם לא מסירים אחריות בהתקנת רומים, הם מצהירים על זה בפירוש.

חוץ מזה שהם גם מוכנים שתגיד להם איזה רום אתה רוצה והם אפילו יעזרו לך להתקין אותו אם אתה לא רוצה להתעסק עם זה בעצמך.

מעבר לזה, התחושה שאני קיבלתי בחנות היא שהם מאוד נחמדים, אדיבים ובסה"כ הוגנים במחיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים