עבור לתוכן

Galaxy Note N7000

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות את הפלאפון הנ"ל. הוא נראה לי חזק, וטוב לפיתוחי אפליקציות(שזה בשביל מה אני צריך אותו).

הבעיה היא שהוא אוליי ענקי? האם תהיה לי בעיה לדבר איתו בפלאפון? היום יש לי פלאפון ישן, אתם יודעים, בלי סמארט, בלי טאצ'.

הוא מעולה בתור פלאפון. החשש שלי מהNOTE שיהיה לי קשה להשתמש בו בתור פלאפון. הידיים שלי לא כל כך גדולות(אבל גם לא כאלה קטנות).

אני השתמשתי בפלאפונים חכמים של אנשים אחרים, אבל לא זכור לי שאי פעם דבירתי בפלאפון חכם. אז אין לי ידע וניסיון האם הפךאפון הענקי הזה יהיה נוח או שהוא יעשה לי דלקת פרקים. חחח.

מה אתם מייעצים ומה דעתכם לגביי הNOTE N7000?

פורסם

רוצה מכשיר לפיתוח תקנה את הGalaxy Nexus , אולי הוא פחות חזק מהNote אבל הוא כן מכשיר שמריץ כרגע ICS ולא ברור מתי מכשירים אחרים יקבלו את העידכן (בצורה רשמית ..לא מדבר על רומים של משתמשים שלוקח להם כמה שבועות עד חודשם עד שבאמת אתה מקבל קושחה יציבה ונטולת באגים - משמעותיים ) המכשיר יקבל את העידכונים לפני כולם (עד שיושק המכשיר הבא של גוגל ואז העידכונים הגדולים יגיעו לאחר כמה שבועות רק למכשיר הקודם ) ,שנית הוא לא גדול מדי (הכל יחסי כמובן) ככה שתוכל גם להשתמש בו בתור פלאפון ביום יום ועדיין אתה מקבל מסך של 720p .. אם כל הכבוד 5.3" זה כבר יותר מדי בשביל פלאפון .

פורסם
  • מחבר

הבעיה שאין אותו בחנות שאני רוצה לקנות. הוא גם יותר יקר.

יש לי תחושה שהתמורה לכסף יותר נמוכה כשקונים את דגם הדגל של ANDROID. וגם המסך הגדול הוא יתרון כשרוצים לגלוש. זה יותר נוח.

אני לא מתרגש מהICS כרגע, מה ההבדל בסך הכל? API אחיד לMOBILE ו TABLET? זה לא בעיה שאי אפשר להתגבר עליה בלי כמות מינימלית של קוד, וGOOGLE לא כאלה ידועים בBACKWARD COMPATIBILITY. ואם תוכנה שמפותחת לICS לא עובדת על מערכת הפעלה ישנה יותר, אז אין שום ייתרון לפתח לICS. תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

אני גם כנראה הולך עליו בשבוע הקרוב, אני מתכנן לקנות פה: http://eline.co.il/aecommerce/c205/139593.php

מה שכן אני נכנס כל יום לאתר לראות את המחיר והוא כל יום יורד ב-20ש''ח לערך... ככה היה עם הRAZR, הוא התחיל ב-3200ש''ח והיום הוא ב2800 ועוד יורד. אני מהמר שהשבוע ה-NOTE יורד מתחת ל3300.

פורסם

שמתי לב למגמה הזאת ב-ELINE עם כל המכשירים כמעט, לתשומת לבכם.

פורסם

בדיוק עכשיו המחיר נפל כמעט ב-40 ש''ח. והRAZR כמעט ב50 ש''ח :lol:

מה אמרתי! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

קניתי את הGALAXY NOTE N7000 ובנתיים אני מרוצה.

המסך גדול, אבל האמת לא ייכול להשוות את האיכות לאחרים כי אני פשוט לא כל כך מכיר. העיפרון הנלווה נחמד ומוסיף.

בנתיים מה שעשיתי זה לחבר אותו לרשת WIFI, להוסיף את המייל שלי. אחד הדברים הבעייתים אוליי שנתקלתי בהם זה שהסיבוב של הפלאפון, וכתוצאה הסיבוב של התוכן לא תמיד עובד. אבל אוליי אני צריך לעשות קליברציה, לא הבנתי בדיוק איך עושים את הקלברציה.

בגדול אני מרוצה, אבל קחו בחשבון שזה הSMART PHONE הראשון שלי.

גם הרצתי עליו את המשחק שאני מפתח לANDROID וזה רץ טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים