עבור לתוכן

אני צריך עזרה בקשר לבחירת רמקולים

Featured Replies

פורסם

תקשיבו באתי לפה וזאת ההודעה הראשונה שלי כי שמעתי שפה יש רמה בתחום ואנשים לא סתם אומרים תדגם של מה שיש להם בבית וממליצים עליו בלי לדעת כלום

אני מקווה שלא תאכזבו אותי

אני מחפש רמקולים למחשב. אבל לא בהכרח,יכול להיות גם קולנוע ביתי שאני יוכל לחבר למחשב

בואו פשוט אני יגיד מה אני מחפש במערכת ואת התקציב ואתם כבר תבינו

התקציב הוא עד 2500 בלי שום חריגה.

אני מחפש דבר ראשון אני יתחיל מהסאב וופר. יש לי מערכת כרגע Z2300 שיש לה סאב וופר מפלצתי ואני ממש לא מאוכזב ממנו. אבל האיכות שמע שלה לא ממש בשמיים בגלל זה אני משתדרג מחר קונים ממני אותה ויהיה לי את הכסף למערכת החדשה

אני רוצה סאב וופר שירעידדדד את הבית שירגישו אותי בשירים ושתהיה לי אפשרות לשלוט עליו אבל ממש משו חזק משו עצבני אין מה לעשות המוסיקה העיקרית שאני שומע זה דברים עם המון באסים למרות שאני שומע מזרחית וזה אבל הרוב זה RAP טראנסים DUBSTEP וזה דברים שסאב זה חובה

דבר שני איכות שמע אני רוצה שתהיה איכות שהם יגיעו לצלילים הגבוהים בווליום גבוה בלי לזייף

זה כבר משוו שכולכם יודעים זה מובן מאליו

ואני מחפש עוצמה!!!! אני אוהב להרים תבית עד עכשיו הסתדרתי עם 200W של הZ-2300 אבל זה לא מספק אותי במיוחד שאחריי שעוברים בווליום את החצי הם מתחילים לזייף קצת.. וב3/4 בכלל הם לא נשמעים משו. כאילו עומדים להתפוצץ.

אני רוצה שמערכת שאני קונה תהיה 500W ומעלה!

שהסאב וופר לבד יהיה לפחות 180W ומעלה. ושכל שאר הסטייליטים יהיו גם חזקים אבל במידה טובה.

וכבר אמרתי שאני רוצה שהסאב וופר יהיה מפלצת

בקיצור ממש ממש עד לא מזמן הייתי נעול על הLOGITECH Z906 התחליף של הZ5500 שבעצם הפסיקו למכור

עד שקראתי באיזה פורום שיש עליהם מלא ביקורות רעות ושהם לא באמת 500W הם 400W וככה ועוד מלא ושאין צלעות קירור והסאב וופר לא משו

רציתי לדעת מה אתם אומרים עליהם? כי עם הם טובים אני יקנה אותם 100% פשוט הביקורות האלה גרמו לי להסס קצת..

ועם לא אז חשבתי על המערכת הזאת:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=795447

1100W של LG נראית קטלנית ואיכותית.

מה אתם אומרים עליה למישו יש נסיון?

עם אתם לא ממליצים על הZ906 ועל הLG שהבאתי ויש לכם משהו להביא לי לפי הנתונים שכתבתי למעלה אני ישמח עד 2500 שקל ואני חוזר בלי שום שקל חריגה כי פשוט אין לי

ואני יודע שכתוב שהLG זה 2700 אני יכול להשיג אותם ב2400

תודה רבה לעוזרים והמשך יום נעים (:

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה רבה אני אפתח שם את הנושא .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים