עבור לתוכן

למי שמעוניין לנצל את הטבות המכס החדשות יש באתר של דל הנחה גדולה על ה u2412m

Featured Replies

פורסם

כרגע הוא נמכר בהנחה של $100 כלומר ב $299

http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-2676&dgc=SS&cid=39715&lid=1003769

אם למישהו יש אפשרות להביא אותו מחו"ל זה בטוח אחלה קנייה ואולי אפילו משתלם להביא אותו דרך מסטופ או איזה שירות מתחרה (נדמה לי שיש איזה מתחרה זול יותר ששולח דרך הים ולא במשלוח אוויר, מה שאני מניח שמוזיל משמעותית את המשלוח)

פורסם

כרגע הוא נמכר בהנחה של $100 כלומר ב $299

http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-2676&dgc=SS&cid=39715&lid=1003769

אם למישהו יש אפשרות להביא אותו מחו"ל זה בטוח אחלה קנייה ואולי אפילו משתלם להביא אותו דרך מסטופ או איזה שירות מתחרה (נדמה לי שיש איזה מתחרה זול יותר ששולח דרך הים ולא במשלוח אוויר, מה שאני מניח שמוזיל משמעותית את המשלוח)

על מוצרי מחשב אין מכס בכל מקרה אז זה לא שינה כלום... עדיין יש 16% מעמ, עלויות משלוח ומיסים בארה"ב... תוסיף לזה שאין לך אחריות בארץ וזה לא משתלם בעליל,

חוץ מזה המחיר שלו ב אמאזון הוא 307$ , אז איפה המבצע פה ?

פורסם

אם היו מבטלים את המע"מ זה יכל להיות מעניין.

לגבי האחריות, היא לא אמורה להיות של דל ולתפוס בכל העולם?

פורסם
  • מחבר

המחיר באמזון הוא בלי אחריות. המחיר באתר דל הוא כולל 3 שנות אחריות של דל, אני לא בטוח אבל אני חושב שהיא בינלאומית (לבדוק, לא קראתי את האחריות).

פורסם

המחיר באמזון הוא בלי אחריות. המחיר באתר דל הוא כולל 3 שנות אחריות של דל, אני לא בטוח אבל אני חושב שהיא בינלאומית (לבדוק, לא קראתי את האחריות).

למה אתה לא בודק לפני שאתה סתם אומר ? כתוב שם במפורש:

WARRANTY:

3 Year Dell Warranty

והאחריות שלהם היא לא בן לאומית (לפחות לא בארץ)

פורסם

כמו שאמרו, בכל מקרה אין מכס על זה.

ובלי קשר. עדיין לא נכנסו לתוקף ה"הטבות החדשות".

פורסם

א. אין מכס על מסכי מחשב.

ב. עדיין לא נכנסו לתוקף התקנות החדשות.

ג. משלוח יעלה $100 בערך. גם אם תצליח איכשהו לא לשלם מס קניה (אם יש) / מע"מ, יוצא לך 1476 ש"ח ללא אחריות. כמו המחיר בארץ.

פורסם

בקיצור לא משתלם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים