עבור לתוכן

טאבלט ICS ב-100 דולר

Featured Replies

פורסם

וואוו, הוא כבד, כמעט קילו.

פורסם

הזמנתי את הטאבלט אתמול מהאתר ownta

זה הקישור למוצר: http://www.ownta.com/ainol-novo7-android-3.2-os-tablet-pc-with-2.0mp-camera-wifi-hdmi-8gb-basic-edition.html

מה זה בדיוק האתר הזה? השם "עוואנטה" קצת מחשיד :silly:

בכל אופן, יש לך נסיון חיובי איתו?

באופן כללי העסקה נראת משתלמת, 130$ זה מחיר טוב (כולל משלוח אווירי רשום)

פורסם

ראיתי באופיס דייפו, אולי זה היה באג לא בטוח, מוכרים איזה טאבלט 2.3 ב-999. עם העלות של משלוח + מע"מ נראה לי זה יוצא כמעט אותו מחיר, לגבי מה עדיף זה כבר שאלה אחרת.

פורסם

אם כבר לקנות טאבלט סיני אז לפחות אחד עם שם כמו הAINOL (לי יש נגן שלהם כבר שנה+ מרוצה עד הגג)

את הזבל הסיני שמוכרים באופיס דיפו תחת שמות כמו MAGPAD ו אגפא לא הייתי קונה בשום מצב 1000 ש"ח ~ 270$ יש די ויותר טאבלטים זולים וטובים יותר

פורסם

החשבון שלך לא נכון.

זה יותר בכיוון ה-170$ פלוס 50$ משלוח ואז תוסיף מעמ + עמלת שקר כלשהי במכס.

פורסם

החשבון שלי די נכון (יש לי 2 נגנים מחול, טאבלט מחול ועוד אחד שעכשיו בדרך... אבל הוא סיפור אחר)

רוב החנויות של הטאבלטים הסיניים מכניסות את המחיר כחלק מהעלות של המוצר, המכס לא תפס לי שום נגן/טאבלט חוץ מהקרוב (NOOK COLOR) שמגיע דרך חברת משלוחים מארהב

פורסם
  • מחבר

החשבון של יעקב נכון. הטאבלטים נמכרים סביב ה 130 / 150 דולר כולל משלוח, וכמעט כל המוכרים הסינים יהיו מוכנים לרשום סכום של מתחת ל 50 דולר.

מכיוון שזהו מוצר סיני ולא אייפד למשל, סביר מאוד שיעבור במכס בלי שום בעיה.

אגב, ה MAGPAD זה פשוט זבל בלי שום חברה מאחוריה.

אמנם AINOL היא סינית אבל זו חברה ממשית עם תמיכה ועדכונים שוטפים מאחוריה, וקהילה גדולה מאוד של יוזרים ומפתחים.

פורסם

יצא מכשיר נוסף שמקבל ICS

telecast P76Ti

יש כבר בטא

מעבד Allwinner A10

יש עליו עכשיו מבצע בערך 100 דולר שווה

?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים