פורסם 2011 בדצמבר 613 שנים כל יום במשך 10 ימים 10 אפליקציות שונות ושוות בפחות מ- 40 אגורות לאפליקציה (90% הנחה על המחיר המקורי). תהנו -https://market.android.com/details?id=apps_timed_promotion&feature=banner
פורסם 2011 בדצמבר 613 שנים 0.37 לתוכנה... מתחיל בחגיגת קניות רשימת קניות בנתיים SwiftKey X Keyboard SketchBook Mobile
פורסם 2011 בדצמבר 613 שנים מורידים את זה בחינם מתוך האפליקציה.. אני מרגיש פראייר שקניתי אותה בבלאק פריידי בחצי מחיר, 2 דולר קניתי 3 משחקים אגב, אספלט 6 ועוד שניים.
פורסם 2011 בדצמבר 613 שנים נרכשה המקלדת.אנחנו ביום הראשון של החגיגה? יש לפנינו עוד 9 ימי שמחה? היתכן?
פורסם 2011 בדצמבר 613 שנים מחבר ^^ כנראה, זה הופיע רק היום.קניתי בנתיים:SwiftkeySoundHoundEndomondo Sports Tracker PROהייתי קונה גם את Asphalt 6: Adrenaline HD אבל קיבלתי אותו בחינם ל- SGS2 מ- Samsung Apps.
פורסם 2011 בדצמבר 613 שנים אפשר להוריד לה עברית בחינם מהמרקט? רק לוודא ב37 אגורות קונים... את הוידוא עושים אחרי זה. קניתי, עברית יש... בכל מקרה היית יכול להחזיר את התוכנה ולקבל החזר (זה עצוב לא? החזר של 37 אגורות)
פורסם 2011 בדצמבר 613 שנים מורידים את זה בחינם מתוך האפליקציה.. אני מרגיש פראייר שקניתי אותה בבלאק פריידי בחצי מחיר, 2 דולר קניתי 3 משחקים אגב, אספלט 6 ועוד שניים. המקלדת הזו באמת כזו טובה? אני משתמש ב -any soft בלי קשר למחיר, אתם ממליצים להחליף?
פורסם 2011 בדצמבר 613 שנים מחבר לדעתי הכי טובה שקיימת היום (ניסיתי הרבה מקלדות), ממליץ בחום, יש לה מתחרה לא רעה - A.I.Type Keyboard.אני הייתי בקבוצת הבטא טסטרים שלה, ועכשיו עברתי מגרסת הבטא שהייתה לי לרישמית.במחיר שלה במקומך הייתי קונה בכל מקרה. קח בחשבון שככל שתעבוד איתה כך היא תעבוד יותר טוב (חיזוי המילים), ובנוסף יש לה צוות מפתחים שמקשיב למשתמשים.
פורסם 2011 בדצמבר 613 שנים ^^ כנראה, זה הופיע רק היום.קניתי בנתיים:SwiftkeySoundHoundEndomondo Sports Tracker PROהייתי קונה גם את Asphalt 6: Adrenaline HD אבל קיבלתי אותו בחינם ל- SGS2 מ- Samsung Apps.בול מה שקניתי אבל גם קניתי את האספלט 6כבר פירסמתי לכל חבריי עם אנדרויד!!יאללה בלאגן!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.