עבור לתוכן

מכשיר אנדרואיד עד 1400 שח לבינתיים

Featured Replies

פורסם

אני מחפש לשדרג את המכשיר שלי בינתיים עד שיהיה מכשירים חדישים (עם רזולציה 1280x720 ואנדרואיד 4) במחירים שפויים של 2000 שח.

מה חשוב לי:

מחיר באזור ה-1200-1400 שח.

מהירות גלישה - מאוד חשוב לי.

Android

GPS

רדיו ויציאה לאוזניות

זכוכית עמידה בשריטות

מצלמה סבירה באור יום

פנס

תמיכה בעברית (אין צורך בממשק רק ל-SMS וגלישה).

מעדיף לא גדול מדי - עובי/משקל פחות עקרוני לי.

איכות שיחה נורמלית

חיי בטריה סבירים

יציאת HDMI וניגון MKV בהחלט יתרון אבל בספק שיש במחיר זה

הייתי כנראה הולך על ה-S2 אם האיכות שיחה בו לא היתה על הפנים (והיא כזו בוודאות, איך שאני שומע חברים שמתקשרים אלי) והוא לא היה זללן סוללות. במקום זה אחכה לראות אם כדאי את ה-Nexus או מתחריו אחרי שהמחיר שלו ירד עוד חצי שנה - שנה.

ראיתי כמה המלצות על ה-Motorola DEFY אבל הבנתי שהתוכנה בו קצת מיושנת.

אולי ה-Nexus S אם אביא אותו מארה"ב ב-400 דולר?

אילו עוד מכשירים יכולים להתאים לי לדעתכם?

תודה מראש! ;)

פורסם

תראה מבחינת מכשיר עוצמתי וחומרה - אין לך משהו טוב יותר מאשר הנקסוס S אם אתה אכן יכול להביא אותו בסכום כזה מארה"ב. אתה גם תהיה מסודר מבחינת תוכנה כי הוא יקבל את ה-ICS

פורסם

עוד אופציה זה הdesire s

פורסם

שמע... אני לא ממש מומחה בשוק, אבל מניסיון שלי יש לי GS1 עם MIUI בעברית מלאה שממש עוד מעט מקבל עדכון ל4.0 . ;)

ונראה לי שאין לי סיבה "רצינית" להתקדם העלה למשהו יותר מפציץ.

פורסם

אני גם לא כ"כ הבנתי את הקטע בלקנות מכשיר בכ-1500 ש"ח ואז לחכות חצי שנה +- עד שהגלקסי נקסוס יגיע למחיר נורמאלי יחסית של כ-2500 ש"ח ואז לקנות אותו. לא עדיף לחכות את הכמה חודשים הללו עם המכשיר הקיים? לא חבל לזרוק 1500 שקל על מכשיר כרגע? לשיקולך

פורסם
  • מחבר

האמת שאני רוצה לקנות בשבועיים הקרובים לפני נסיעה לחו"ל, שאוכל להשתמש שם ב-GPS. אז אין זמן להזמין את הנקסוס S מחו"ל.

הסיבה לקנות כרגע מכשיר ב-1200-1400 שח כי אני חייב כבר עכשיו סמארטפון. חייב גלישה נורמלית שלא כמו בנוקיה E63 העלוב שלי.

כשאשדרג אוכל להעביר את זה שאקנה עכשיו לאישתי או למכור אותו ביד 2.

נראה לי שה-DEFY יוכל לענות על הצרכים שלי לבינתיים. באסה קצת על המצלמה שלו וגירסת התוכנה ושאין רדיו, אבל ב-1300 שח זמין בארץ אני לא רואה מתחרים בתווך מחירים הזה, הגלקסי S הוא כבר כמעט 1600 שח. אלא אם כן פספסתי משהו?

פורסם

תסתכל בIANDORID בקניה\מכירה, מפרסמים שם הרבה דברים נחמדים שיתאימו לך

פורסם
  • מחבר

טוב אני כבר נסגר יותר לכיוון ה-ATRIX, אוהב את הרזולציה, מעבד, ויציאת HDMI - אבל שאלה בקשר לרכישה עצמה.

כרגע אני באורנג' לפי תעריף נמוך לדקה (32 אג' ו-18 אג' להודעה) ללא בנק דקות.

אני בד"כ משתמש מתחת ל-300 דק' בחודש, ועוד איזה 200-250 SMS'ים.

עלות קבועה לחבילה של 20 שח.

עלות חודשית 100-140 שח לחודש, נוסיף לזה חבילת גלישה של 1GB ב-79 שח ואני עומד על איזה 200 שח +/-

לעומת זאת אם אני מצטרף לתוכנית של ה-450 דק' עולה לי 130 שח לחודש אם מזכים אותי על מכשיר וזה כולל הכל וגם עם דק' ספייר. אני מבין נכון שאם אני קונה מחר בחנות פרטית עם חשבונית על שמי ומגיע אליהם עם זה, הם חייבים לתת לי את התוכנית ב-130 שח במקום ב-179 שח?

משהו מזה הולך להשתנות בקרוב עם כל השינויים שעושה שר התקשורת?

והאם חבילת 1GB תספיק לי בשביל שימוש בעיקר בג'ימייל, גלישה ב-ETSY.COM איזה 4-5 פעמים ביום, ו-WAZE? פחות YOUTUBE ודומיו.

פורסם

לדעתי ה-DEFY מצויין ומשתלם מאוד למחירו - עמיד מאוד, קומפקטי, קל ומספק לצרכים שציינת (ודאי עם רום מקוסטם היטב ומהיר בלי זבל של המפעילות). עם זאת, ה-SGS בהחלט עדיף ושווה לדעתי תוספת של 300 ש"ח אם לא מפריע לך הגודל המפלצתי שלו.

בסלקום יש חבילת גלישה ללא הגבלה ב-25 ש"ח לחודש במהירות שמספיקה מעל ומעבר לצרכים שציינת.

לחו"ל כמובן זה לא רלוונטי.

אם זה מכשיר זמני הייתי קונה משהו ביד2 (תסתכל ב-IANDROID למשל) - יש מלא מכשירים מצויינים בסביבות ה-800-1000 ש"ח ופחות מזה (DESIRE למשל). לא תקבל זיכוי עכשיו כי לא תהיה לך קבלת רכישה על שמך - שמור את זה למכשיר החדש והיקר שתקנה (אתה הרי לא יכול לקבל על שניהם).

פורסם
  • מחבר

משומשים - לא תודה.

SGS זה Samsung Galaxy S? אני מעדיף את ה-ATRIX עליו. בגלל רזולוציה בעיקר, ליבה כפולה, גם HDMI וליבה גרפית של NV.

סלקום אתה אומר? הממ אולי אני קצת נאבד באתר שלהם אבל אני לא רואה תוכניות עם בנק דקות?

בכל אופן הבסיסית שלהם עולה יחסית הרבה, 29 שח לחודש, ותעריף חרא של 69 ו-65 אג' לדקה ו-SMS, וגלישה ב-25 שח יוצא המון.. מוזר שהם לא מפרסמים באתר תוכנית עם בנק דקות.

האמת שהעיסקה באורנג' אם אכן מזכים אותי על המכשיר דיי שווה, זה יוצא שאשלם פחות ממה שאני משלם עכשיו באיזה 70 שח ועם יותר דקות.

אין למה לשמור את זה למכשיר היקר יותר כי הם יזכו אותי אותו דבר, זה תלוי רק באיזה בנק דקות אני לכמה זיכוי אקבל, ולא בעלות המכשיר.

לא היה אמור להיות איזה שינוי בשוק הסלולאר שבא עוד לקראת הצרכנים? שר התקשורת הנוכחי כבר שיגע אותם מרוב שינויים :)

פורסם

לעומת זאת אם אני מצטרף לתוכנית של ה-450 דק' עולה לי 130 שח לחודש אם מזכים אותי על מכשיר וזה כולל הכל וגם עם דק' ספייר. אני מבין נכון שאם אני קונה מחר בחנות פרטית עם חשבונית על שמי ומגיע אליהם עם זה, הם חייבים לתת לי את התוכנית ב-130 שח במקום ב-179 שח?

באופן עקרוני אתה צודק, אבל צריך לברר את זה לעומק - יכול להיות שהם הצליחו לעקוף את חוק ניתוק זיקה בכך שההחזר ניתן על התוכנית ולא פר מכשיר. אישית אני אברר את הנושא בתחילת שבוע הבא כנראה, אם בא לך לחכות עד אז...

פורסם

משומשים - לא תודה.

לאו דווקא משומשים - יש שם מיובאים ביבוא אישי מחו"ל במחירים מצויינים.

SGS זה Samsung Galaxy S? אני מעדיף את ה-ATRIX עליו. בגלל רזולוציה בעיקר, ליבה כפולה, גם HDMI וליבה גרפית של NV.

אבל מה המחיר? בתקציב שלך?

סלקום אתה אומר? הממ אולי אני קצת נאבד באתר שלהם אבל אני לא רואה תוכניות עם בנק דקות?

בכל אופן הבסיסית שלהם עולה יחסית הרבה, 29 שח לחודש, ותעריף חרא של 69 ו-65 אג' לדקה ו-SMS, וגלישה ב-25 שח יוצא המון.. מוזר שהם לא מפרסמים באתר תוכנית עם בנק דקות.

לי יש שם 200 דקות ב-50 ש"ח, 49 אגרורות לדקה על חריגה + 50 SMS ב-9 שקלים. לי זה מספיק מעל ומעבר.אל תסמוך על האתר - תתקשר ודבר איתם.

האמת שהעיסקה באורנג' אם אכן מזכים אותי על המכשיר דיי שווה, זה יוצא שאשלם פחות ממה שאני משלם עכשיו באיזה 70 שח ועם יותר דקות.

אין למה לשמור את זה למכשיר היקר יותר כי הם יזכו אותי אותו דבר, זה תלוי רק באיזה בנק דקות אני לכמה זיכוי אקבל, ולא בעלות המכשיר.

לא מדוייק - הזיכוי נפרש על 36 חודשים ואתה מתכוון לשדרג מאוד בקרוב אז תקבל ממילא זיכוי חלקי מאוד על אחד המכשירים. לא תוכל לקבל על שניהם בו זמנית והזיכוי חד משמעית תלוי במחיר המכשיר. אם תביא להם קבלה על 360 ש"ח תקבל זיכוי של 10 ש"ח בחודש - לך תסביר להם עוד חצי שנה שקנית עכשיו משהו יקר יותר ואתה רוצה זיכוי גבוה יותר... בהצלחה.

לא היה אמור להיות איזה שינוי בשוק הסלולאר שבא עוד לקראת הצרכנים? שר התקשורת הנוכחי כבר שיגע אותם מרוב שינויים :)

לאיזה שינוי אתה מחכה?

פורסם
  • מחבר

התקציב נזיל, אמרתי שאני מעדיף לרכוש כמה שיותר זול שיתן תמורה טובה, אבל התכונות הנוספות באטריקס שוות מבחינתי את תוספת המחיר על פני הגלקסי, והוא יחזיק לי בזמן ממושך יותר מה-DEFY, שוב עיקר היתרון מבחינתי היא הרזולוציה.

דיברתי עכשיו עם אורנג' - לא משנה מה מחיר המכשיר! :o

קניתי חרטא שעולה 500 שח והצטרפת לקליר 450, תקבל זיכוי של 49 שח בחודש על התוכנית, וגם אם קנית אטריקס שעולה 1770 שח, תקבל את אותו זיכוי חודשי.

מה שזה בעצם אומר שהמחיר של התוכנית קבוע, הוא 130 שח לחודש במקום 179 שח לחודש, כל עוד יש לך קבלה על שמך שקנית מכשיר שהם משווקים. גם עם קנית מכשיר מחו"ל ויש לך קבלה על שמך!

כך שזה בעצם לא משנה אם עוד 12 חודשים אני אחליף מכשיר, אני עדיין אמשיך לשלם את אותו מחיר קבוע על החבילה.

בדקות ו-SMS'ים לא תהיה לי חריגה, אבל יתכן ובגלישה תהיה.. על חבילת 2GB הם רוצים עוד 15 שח.

האמת כעת אני שוקל ליבא מ-Handtec את המכשיר, או אולי אפילו אחד טוב יותר.

השאלה רק אם זה יגיע תוך שבוע וקצת, אני טס ב-23 לחודש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים