עבור לתוכן

בעיה של השמדת עכברים, מחפש פיתרון או תחליף (touchpad / trackball וכד')

Featured Replies

פורסם

הילדים שלי נוהגים להתעלל בעכברים: למשוך, להפיל על הרצפה, לנשוך את החוט וכדומה. אנחנו מחליפים עכברים בקצב, והבית מתמלא בגופות של עכברים מתים (למרבה המזל אף אחד מהם לא חדש, אבל המלאי מתחיל להגמר).

לפני שהעכבר הנוכחי (שעוד עובד מדי פעם, בערך) ימות סופית ויהיה צורך לקנות עכבר חדש רק כדי להוביל אותו למוות בטוח, הייתי רוצה להתייעץ אם למישהו יש רעיון איך להתמודד עם המגיפה.

חשבתי על הרעיון לקנות touchpad (כמו של מחשבים ניידים) או trackball, ככה יהיה אפשר לקבע אותו למקום אחד ולחסוך הרבה צרות, אבל אני לא יודע איפה קונים וכמה זה אמור לעלות. חיפשתי בחנויות אבל מצאתי בודדים, והם עלו הרבה יותר מדי לטעמי - ב400 ש"ח אני כבר יכול לקנות 20 עכברים פשוטים, ולא בטוח מה יחזיק יותר זמן...

בקיצור, אם למישהו יש ידע בנושא, או איזה רעיון, אודה לכם מאוד.

פורסם
הייתי רוצה להתייעץ אם למישהו יש רעיון איך להתמודד עם המגיפה.

אומנם אין לי עוד ילדים אבל מה קרה לחינוך מתאים? זה נשמע הכי זול והגיוני..

מעבר לזה אתה יכול לקנות עכבר אלחוטי ולשים אותו במקום גבוה כשאתה לא משתמש בו.

פורסם
  • מחבר

אני לא מדבר על העכבר שלי. הם יודעים לא לגעת בו, והוא במצב מצויין. מדובר בעכבר של המחשב שלהם, שהם משתמשים בו (אולי הייתי צריך להבהיר את זה קודם). לא מדובר על יצר הריסה, זה פשוט קורה מחוסר שימת לב (אחד הילדים שלי גם נושך כבלים לפעמים בהיסח הדעת. מילא העכבר, תפסתי אותו פעם לועס את כבל החשמל של המחשב הנייד).

פורסם
תפסתי אותו פעם לועס את כבל החשמל של המחשב הנייד

אתה מחכה לרגע שהוא ילעס כבל 220V רגיל שמחובר לחשמל ויתחשמל? ><

אם מדובר על בלי לשים לב להפיל עכבר אז אפשר להגיד להם שיזהרו.

אפילו לתת להם עונש קטן של כמה שעות בלי מחשב (אם זה ממשיך אז להגדיל את העונש.) ילדים שחונכו בצורה טובה, ילמדו מהר מהעונש ויעשו מה שמצופה מהם.

אני אישית גם אהבתי לשבור ולראות מה קורה כשעושים X כשהייתי קטן. קצת עונשים והכל נהיה בסדר. היום אני סתם מפרק דברים שמקולקלים כבר כדי לראות את הקרביים שלהם.

פורסם
  • מחבר

אתה מחכה לרגע שהוא ילעס כבל 220V רגיל שמחובר לחשמל ויתחשמל? ><

מה זה מחכה, מה אני אמור לעשות? לקשור אותו למיטה?

הילד לא מסתובב בבית ומחפש לנשוך כבלי חשמל. בסך הכל תפסתי אותו נושך כבלים פעמיים (העכבר והנייד), כמובן שהוא הוזהר כראוי בשני המקרים. בדרך כלל הוא פשוט נושך את השרוול שלו או משהו. אגב, אם יש לך פיתרון פלא לנטיות התנהגותיות מהסוג הזה (כמו גם מציצת אצבע, כסיסת ציפורניים והדומה), יש מליוני הורים שישמחו לשמוע.

בכלל, הכוונה שלי לא היתה לקבל עצות בסגנון "אז תחנך אותם", תאמין לי שאני כבר עושה כל מה שביכולתי ובידיעתי כדי לחנך את הילדים, ולא רק למען העכבר של המחשב.. (וזה הרבה יותר מסובך ממה שחשבתי לפני שהיו לי ילדים). כמובן שלא אתנגד לשמוע עצות ענייניות ממי שיש לו ידע וניסיון בחינוך ילדים, אבל כל זמן שזה לא המקרה, עדיף להתמקד בצד הטכני של העניין.

פורסם

למזלי אני לא אוהב ילדים אז אישית אני לא צריך לחשוב על זה יותר מדיי.

בצד הטכני של העניין - סביר להניח שבחו"ל זה יהיה זול יותר אז אני מציע לחפש גם במקומות כמו EBAY ודומיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים