עבור לתוכן

מחפש מכשיר קירור איכותי שבאמת עוזר.

Featured Replies

פורסם

שמתי לב שהמחשב הנייד שלי לפעמים פשוט נכבה שאני משחק משחקים, ושאני נוגע בוא הוא פשוט רותח, אז אני חושב שזה בגלל שהוא מתחמם יתר על מידה.

וזה מוזר לי כי הוא מחשב חזק.

זה המחשב שלי: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LXBTA02011&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר קירור איכותי וטוב שבאמת יפתור את הבעיה הזאת? האם בכלל יש מכשיר שבאמת ימנע מהחשב שלי להיכבה עקב חימום יתר? אני מפחד שהוא פשוט יהרס לי, הוא פשוט מתרסק באמצע שאני משחק בוא.

תודה מראש לעוזרים

פורסם

אם הוא נכבה זה לא תקין במיוחד.

אני מניח שקירור יכול לפתור את הבעיה אבל שווה גם לדבר עם היבואן למימוש אחריות כל עוד היא תקפה.

פורסם
  • מחבר

אם הוא נכבה זה לא תקין במיוחד.

אני מניח שקירור יכול לפתור את הבעיה אבל שווה גם לדבר עם היבואן למימוש אחריות כל עוד היא תקפה.

איזה מכשיר קירור כדאי לי לקנות?

ומה יש לדבר עם היבואן? זה לא שהמחשב נכבה לי סתם ככה, הוא נכבה שהוא רותח, מה היבואן יכול לעשות?

פורסם

למרוח מחדש משחה טרמית, החלפת קירור אולי.

יש ביקורת באתר על משטחי קירור.

פורסם
  • מחבר

למרוח מחדש משחה טרמית, החלפת קירור אולי.

יש ביקורת באתר על משטחי קירור.

אפשר בבקשה קישור לביקורת?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני עדיין מעוניין בקישור לבידוקת על משטחי קירור באתר, בבקשה.

פורסם

אני לא מבין במשטחי קירור ואני מבין שזהו נושא הת'רד.

אבל חייב להעיר:

אם המחשב שלך נכבה באופן קבוע כאשר המחשב "עובד קשה" - הרי שזה לא תקין. למה אתה לא ממש את זכותך לאחריות? בסופו של דבר תמצא את עצמך עם מחשב לא שמיש.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין במשטחי קירור ואני מבין שזהו נושא הת'רד.

אבל חייב להעיר:

אם המחשב שלך נכבה באופן קבוע כאשר המחשב "עובד קשה" - הרי שזה לא תקין. למה אתה לא ממש את זכותך לאחריות? בסופו של דבר תמצא את עצמך עם מחשב לא שמיש.

אני אבדוק גם עם האחריות, הוא מתחיל להיכבות בתדירות גבוהה יותר. אבל הקטע באחריות זה שהם יכולים להביא לי חרטא שזה לא המחשב ושזה ווירוס וכו'

פורסם

שמתי לב שהמחשב הנייד שלי לפעמים פשוט נכבה שאני משחק משחקים, ושאני נוגע בוא הוא פשוט רותח, אז אני חושב שזה בגלל שהוא מתחמם יתר על מידה.

וזה מוזר לי כי הוא מחשב חזק.

למה מוזר? הרי זאת יכולה להיות בדיוק הסיבה.

המחשב חזק, והקירור אולי לא הותאם לכך כראוי.

תופעה ידועה במחשבים ניידים.

פורסם

אני אבדוק גם עם האחריות, הוא מתחיל להיכבות בתדירות גבוהה יותר. אבל הקטע באחריות זה שהם יכולים להביא לי חרטא שזה לא המחשב ושזה ווירוס וכו'

ואתה גם יכול לאכול המבורגר ולקבל קלקול קיבה. אז אל תוכל המבורגרים יותר בחיים. :lol:

בוא נצא מנק' הנחה שהם יעשו את העבודה שלהם. אם זה לא יקרה - תמשיך הלאה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים