עבור לתוכן

צריך המלצה למצלמת אינטרנט סביב ה200 ש"ח.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

splashy האמת שאני מתלבט בינה לבין המצלמה של לוג'יטק..

לפי מה שראיתי ביוטיוב ה0HD500 עדיפה וגם רואים בה יותר טוב אך אין בה אפשרות לצלם תמונות סטילס כמו ההיא של לוג'יטק.

מה אתה מציע?

פורסם

אני עובדת מזה שנים עם מוצרים של לוג'יטק כולל מצלמות רשת (כרגע יש לי את ה-C910) והמצלמות שלהם איכותיות.

לפני ה-C910 השתמשתי בדגם הקודם (Quickcam Pro 9000) שהיא גם ברזולוצית 720p והיא עדיין נחשבת למצלמה טובה מאוד.

ל-C510 יש נתונים דומים ל-9000 ורזולוציה זהה, כך שנראה לי שבכל מקרה זו בחירה טובה.

פורסם
  • מחבר

האם יש אפשרות גם במצלמה של מיקרוספט לקחת תמונות סטילס?

ומה ההבדל לדעתך בין הHD5000 לHD6000? ההבדל ביניהם במחיר לא גדול אז אולי אלך על זה.

תודה לך!

פורסם

אפשר לצלם תמונות סטילס עם ה-5000 ברזולוציה של עד 4 מגה פיקסל. גם ל-6000 רזולוציה זהה.

ממה שראיתי, ההבדל היחיד בין ה-5000 ל-6000 הוא של-6000 יש אפשרות להטייה של 360 מעלות.

פורסם
  • מחבר

בחיי שאני בהתלבטות....על מה את ממליצה מבין השלושה? המצלמה של הלוג'יטק מכוערת למרות שזה לא שיקול אני יודע.

פורסם

הלוג'יטק מצלמת תמונות סטילס ב-8 מגה פיקסל, זה יתרון לעומת ה-4 מגה פיקסל של מיקרוסופט.

אני הייתי הולכת על הלוג'יטק אבל זה עניין של העדפה אישית ובסופו של דבר ההחלטה היא שלך.

אם עדיין קשה לך להחליט חפש ביקורות או השוואות ב-YouTube, אולי זה יעזור לך להחליט.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

כמה שאלות אחרונות על הלוג'יטק,

מה ההבדל בין הC510 לבין הC525? ראיתי שהם דיי דומים...

איך איכות המיקרופון ותמונות הסטילס?

והאם המצלמה מתכוונת בקלות למטה ולמעלה?

ושוב תודה לך!

פורסם

ל-C510 יש פוקוס קבוע ול-C525 יש פוקוס אוטומטי.

האיכות של התמונות הסטילס ושל המיקרופון טובה מאוד יחסית למצלמת אינטרנט, זה לא באותה איכות של מצלמה דיגיטלית רצינית או מיקרופון מקצועי אבל זה בהחלט מספק.

המצלמה מתכווננת בקלות ואפשר להניח אותה על מסך דק.

פורסם
  • מחבר

את תמונות הסטילס מצלמים עם כפתור על המצלמה? או דרך לחצן בתוכנה ?

ומה ההבדל בין פוקוס אוט' לקבוע? מה עדיף?

שואל כי כנראה אלך הC525,הסטילס חשוב לי וה8 מגה מאוד משמעותי פה.

פורסם

מניסיון שלי עם דגמים אחרים של לוג'יטק (ונראה לי שזה לא שונה ב-C525), את תמונות הסטילס מצלמים באמצעות התוכנה של המצלמה.

פוקוס אוטומטי מפקס לפי הסביבה המצולמת, לדוגמה, יש בתוכנה אפשרות מעקב אחר פנים ופיקוס אוטומטי על הפנים.

לדעתי עדיף שתהיה את האפשרות של פוקוס אוטומטי.

פורסם
  • מחבר

תודה לך ! שבוע מצוין!

החלטתי ללכת על הC525... מקוה שלא אתחרט :)

פורסם

אין בעד מה, בכיף. בחירה טובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים