עבור לתוכן

תנו לי לראות אם הבנתי נכון, בעזרת ניתוק זיקה אפשר לחסוך הרבה כסף?

Featured Replies

פורסם

אז ככה, הציעו לי חבילה באורנג' של 500 דקות שיחה, 500 סמסים, מהירות 7 מגה באינטרנט בהגבלה של 2 ג'יגה לחודש, מכשיר גלקסי S2, כל זה ב207 ש"ח לחודש למשך 36 חודשים.

עכשיו, שמעתי על העניין של ה"ניתוק זיקה" שאומר שאם מביאים מכשיר קנוי מחנות פרטית, אפשר לחסוך הרבה כסף.

בכל אופן, הסבירו לי שאם אני קונה אותו מחנות פרטית אני משלם רק על החבילה (198 ש"ח בלי המכשיר) , ויכול לקבל זיכוי כל חודש על המכשיר של 120 ש"ח (אם אני מחזיר את המכשיר הישן שלי) , מה שאומר שאני משלם 78 ש"ח לאורנג' כל חודש.

עכשיו, על המכשיר שקניתי מחנות פרטית, אם היתי משלם עליו כל חודש למשך 36 חודשים, הוא היה עולה לי 64 ש"ח לחודש.

מה שאומר שאם אני מחבר את העלות של המכשיר מהחנות הפרטית + החבילה של אורנג' 64+78 = 142 ש"ח.

מה שאומר חסכון ענק.. במקום 209 ש"ח לחודש באורנג', אותה חבילה רק מכשיר בחנות פרטית, 142 ש"ח. חסכון של סביבות כמעט 70 ש"ח.

אז איך זה יכול להיות.. איך אנשים לא מודעים לזה?

ושמעתי שאולי עוד שבוע יהיו חבילות יותר טובות עם ניתוק זיקה.. ? לחכות?

פורסם

אתה צודק, ולחכות עוד שבוע לראות מה יהיה

פורסם

ביום שלישי יוצאות התוכניות החדשות באורנג', ומסתמן שהן הולכות לדפוק את מי שמתכנן לעשות ניתוק זיקה.

פחות החזרים על מכשירים... משמעותית.

אני במקומך הייתי סוגר עסקה עם ניתוק זיקה עכשיו ומכיוון שגם ככה אין התחייבות לתכנית תראה אם עדיף לך להחליף אחרי שיוצאות התוכניות החדשות..

http://news.pocket.co.il/content/viewnews.pl?id=EFkkVZFllZSEhfQPGe&tmpl=pkt7&style=pkt7

כפי שכתוב פה - לא יהיו החזרים גבוהים על המכשירים, מה שפוגע ברווח היחסית גדול של מי שעושה ניתוק זיקה...

פורסם

מקרה כזה יקרה רק אם הם יציעו את החבילות ללא מכשירים בכלל או שיציעו אותם עם החזרים נמוכים.

פורסם

בינגו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים