עבור לתוכן

שיחקתי היום קצת עם המוטורולה razr החדש - התרשמות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

היום שיחקתי קצת עם המוטורולה razr החדש והחלטתי לכתוב פה את התרשמותי מהטלפון לטובת כל אלה שמתלבטים איזה סמארטפון לקחת.

אז ככה - סופסוף מוטורולה נורמלי!

כאחד שיש לו גלקסי 2, מאוד התאכזבתי להתעסק עם הdefy מהmilestone 2 ואפילו מהatrix, אמנם שלושתם זולים ממנו, אבל לא ציפיתי לכזה פער בהנאה מהשימוש במכשיר. שלושתם מאוד איטיים בתגובה שלהם, ומאוד מכוערים בתצוגה שלהם ביחס לסמסונג.

אבל כאמור, לא עוד.

נתחיל מזה שהמכשיר מרגיש ביד פשוט ממכר... הוא דק בטירוף למעט קטע טיפה עבה בחלקו העליון (בדומה לגלקסי 2 רק שפה זה למעלה במקום למטה), והוא קליל גם מבחינת המשקל.

מבחינת המסך, הצבעים הרבה יותר עשירים מאשר בatrix, אחיו הקטן והמפגר, ובגדול לא נופלים מהסמסונג.

מבחינת המגע - הדבר אולי הכי מורגש - אחלה יכולת תגובה, בהחלט לא נופלת מהגלקסי, וגם הממשק די נוח לשימוש. לא אהבתי כל כך את הדרך שבה המסכים עוברים (כמו להפוך דף) אבל אני מניח שאפשר לשנות את זה בהגדרות או משהו.

בקיצור - מומלץ מאוד.

מקווה שזה עוזר למישהו :)

פורסם

אני גם החזקתי אותו אבל לא שיחקתי איתו יותר מדי. הוא מאוד קל משקל . לי אין אופציה טובה אחרת בעבודה אבל לאשתי יש. בגלל זה אני בודק אם כדאי לקחת אותו או את ה SGS2 בשביל אשתי שאוהבת גם לצלם. יש כמה נתונים שה GSG2 יותר טוב כמו החלפת סוללה (טוב לטלפון פרטי),למצלמה פילטרים טובים ב S2 אבל מישהו אמר לי שבוידאו זה לא נראה כמו וידאו בדיוק. יש השוואה שעשו לא מזמן בgsmarena . ה S2 עד כמה שהבנתי בא עם powered usb OTG אם הבנתי נכון אבל במוטרולה הוא לא נותן חשמל אז אי אפשר לחבר מקלדת או משהו בלי מקור מתח חיצוני או מעמד.

הrazr לפי מהשהבנתי קצת יותר עמיד מהSGS2 כי הוא מחוזק וגם די עמיד במים (לא הייתי מנקה אותו באסלה). זה פקטור כשיש לך ילדים קטנים.ראיתי review בyoutube שמשווה בינהם והוא אהב להדגיש את העובדה שהטלפון יכול לצלם 720P ב120FPS (לא ראיתי בspec את זה רשום שם 480). אם זה נכון זה יכול להיות שימושי לצילום דברים בתנועה כמו ילדים .

בכל מקרה אני יכול להסביר את העובדה שאהבת את הRAZR כמשתמש S2 ולא אהבת את האחרים. המסך של הRazr בניגוד לאחרים הוא AMOLED כמו של הgalaxy והמעבד גם בערך אותו הדבר בזמן שהאחרים מגיעים עם מעבד חלש יותר. הגרסה של הRAZR היא 2.3.5 בדומה לS2 האחרים חוץ מאולי הatrix מגיעים עם גרסה ישנה יותר. בגדול הRAZR מבחינת הspec די דומה ל S2 .

אני רק רוצה להודיע שמאז פיצול מוטורולה אני כבר לא בעל עניין וגם בעבר לא עבדתי בכלל על טלפונים סליולרים של החברה גם כשהתעסקנו בתשתיות סליולר(התעסקנו אז עם טלפונים יפנים שהיו מדהימים יחסית למה שהיה בארץ בזמנו). כרגע יש לנו טלפונים מעפנים. אנחנו כבר לא מתעסקים עם השוק הפרטי solutions .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים