עבור לתוכן

שאלה לגבי סלולארים מבוססי אנדרואיד מהאתר DX - ניתן לשנות שפת ממשק לעברית?

Featured Replies

פורסם

שלום,

זה כבר כמה חודשים שאני רואה שכל הזמן מתווספים לאתר Deal Extreme טלפונים מבוססים מערכת הפעלה אנדרואיד, והמחירים נעים בדר"כ בין 90-150 דולר (הזולים) ויש כאלה שעולים אפילו יותר, שזה מחיר דיי מצחיק לתמורה.

קישור לקטגורית הפלאפונים באתר : http://www.dealextreme.com/c/android-phones-526

הבעיה היחידה היא, שכל פלאפון שם במפרט (אם תסתכלו בפרטים של כל פלאפון שם ב"LANGUAGE" לא בא BUILT-IN כתומך בשפה העברית / או שפשוט השפה העברית לא מוצעת שם מלכתחילה.

השאלה היחידה שלי היא כזאת.. יש דרך איכשהו לשנות את שפת הממשק לעברית בפלאפונים הללו?

ואם לא, האם אתם מכירים אתרים שמוכרים פלאפונים שכאלה בזול כמו בDX ושתומכים בשפה העברית?

תודה רבה לעוזרים..

פורסם

כל היופי באנדרואיד זה שאתה יכול להתקין מה שבא לך,

תצרוב גירסא רום בעברית.

תתכונן לקצת באגים ואולי תקיעות של המכשיר, אבל זה אמור לעבוד.

פורסם

לא.

האנדרואיד שהיו בעברית עד כה תורגמו ע"י המפעילות הסלולריות ברוב המקרים ולעיתים נדירות יותר ע"י היבואנית (במקרה של SE).

משם לקחו את העברית ושילבו אותה גם ברומים המקוסטמים.

CM תומך בעברית, אך אין גרסאות למכשירים שכאלו.

אנדרואיד 4 כנראה תתמוך בעברית, אך המכשירים הללו לא יעודכנו ע"י היצרנית (בטוח) וגם לא באופן עצמאי- אין ראומים שמשוחררים להם.

אנדרואיד תומכי עברית יש טעם לחפש רק מכשירים מוכרים מבית טוב, לא בזיל הזול מחברה עלומת שם.

* המכשירים כן תומכים בקריאת עברית, רק לא ממשק.

** Meizu M9 שנמצא שם הוא לא מכשיר עלום שם. מכשיר מוכר. אולי יש בעבורו CM או רומים ישראליים. יש מצב שגיירו אותו. אך המכשיר לא עולה "90-150$".

*** אני רואה שיש שם Motorola DEFY מקורי (כביכול), לו יש עברית, אבל שוב, מעל התקציב הנתון.

כל היופי באנדרואיד זה שאתה יכול להתקין מה שבא לך,

תצרוב גירסא רום בעברית.

תתכונן לקצת באגים ואולי תקיעות של המכשיר, אבל זה אמור לעבוד.

איזה רום אתה מצפה ממנו להתקין בדיוק? אלו לא מכשירים מוכרים, הם סיניים וזולים. אפילו שם אין להם. שם יצרנית אין.

פורסם
  • מחבר

לא.

האנדרואיד שהיו בעברית עד כה תורגמו ע"י המפעילות הסלולריות ברוב המקרים ולעיתים נדירות יותר ע"י היבואנית (במקרה של SE).

משם לקחו את העברית ושילבו אותה גם ברומים המקוסטמים.

CM תומך בעברית, אך אין גרסאות למכשירים שכאלו.

אנדרואיד 4 כנראה תתמוך בעברית, אך המכשירים הללו לא יעודכנו ע"י היצרנית (בטוח) וגם לא באופן עצמאי- אין ראומים שמשוחררים להם.

אנדרואיד תומכי עברית יש טעם לחפש רק מכשירים מוכרים מבית טוב, לא בזיל הזול מחברה עלומת שם.

* המכשירים כן תומכים בקריאת עברית, רק לא ממשק.

** Meizu M9 שנמצא שם הוא לא מכשיר עלום שם. מכשיר מוכר. אולי יש בעבורו CM או רומים ישראליים. יש מצב שגיירו אותו. אך המכשיר לא עולה "90-150$".

*** אני רואה שיש שם Motorola DEFY מקורי (כביכול), לו יש עברית, אבל שוב, מעל התקציב הנתון.

איזה רום אתה מצפה ממנו להתקין בדיוק? אלו לא מכשירים מוכרים, הם סיניים וזולים. אפילו שם אין להם. שם יצרנית אין.

"אולי יש לו CM או רומים ישראלים" מה זה CM? ורומים אם אני לא טועה זה הממשק עצמו.. אפשר הסבר קצר על זה ?

ואם לא מהאתר הזה, אז איפה יש פלאפונים בסטייל הזה ששפת הממשק בעברית.. ?

פורסם

אל תצטט תגובה מעליך.

רום = גרסאת מערכת הפעלה.

כל כולה. באנדראואיד יש הרבה-

מהיצרנית: הרום שכל כל יצרנית משחררת למכשיר שלה. מגיע עם המכשיר מההתחלה וגם יש לעיתים שדרוגים.

מהמפעילה: בארץ לדוג', נפוץ שהמפעילה הסלולרית משנה את מערכת ההפעלה כרצונה ומפיצה. יש גם עדכונים. הם מתבססים על הרום של היצרנית.

עצמאי: אנשים פרטיים משחררים רומים מקוסטמים שונים.

רום עצמאי בולט הוא Cryogen Mod שבניגוד לרוב הרומים העצמאיים הוא מבוסס לא על הרום של היצרנית אלא על קוד המקור של גוגל. הרום משוחרר למכשירים רבים, אך לא למכשירים כמו שהבאת (הזולים כלומר, הבאתי שתי דוגמאות למכשירים נפוצים מתוך העמוד).

כבר עניתי לך, בסגנון הזה אין פלאפונים בעברית.

מכשירים בעברית אתה יכול לחפש בזאפ,

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-cellphone&db398337=2066667&orderby=price

כמובן שאפשר לקנות את אותו המכשיר גם מחו"ל.

אנא התייעץ לפני רכישה.

לא מובטחת תמיכה בעברית לכל המכשירים שם. יכולים להיות גם מכשירים עם תמיכה בעברית שלא נמצאים שם.

אתה יכול לחפש מכשירים עם רורמים עבריים באתר iAndroid.co.il , החבר הכי טוב שלך לענייני אנדרואיד מעתה ועד עולם.

כנס גם לאתר של CM, תראה אילךו מכשירים נתמכים.

אם אתה רוצה עזרה במציאת מכשיר,

ציין תקציב, שימושים, רצונות, אהבות וכל מה שרלוונטי וחברי הפורום יוכלו לעזור לך.

פורסם

CyanogenMod לא Cryogen

:hi:

פורסם

ברמת העיקרון לכל מכשיר אנדרואיד 2.2 ומעלה יש תמיכה מובנית בעברית - אם כי כנראה תהיה בעיה של יישור לימין (אבל תוכל לקרוא אימיילים והודעות בעברית).

אם ניתן לעשות למכשיר ROOT - כנראה גם אפשר לסדר את נושא היישור לימין.

בכל מקרה, לא הייתי רוכש את המכשירים הזולים האלה, המחיר מעיד על האיכות...

פורסם

^^

הור רוצה ממשק עברי

פורסם

בגדול אם הוא מגיע עם גרסה ערומה של אנדרואיד אז יש ממשק עברי מובנה (ככה היה ב-2.3 שהגיע עם הנקסוס S שלי), אבל הכל הפוך :>

פורסם
  • מחבר

נו תחליטו לא מבין מה זה גרסה ערומה או לא.. ^^

אפשר להתקין על הפלאפונים הזולים האלה גירסא בעברית? חד משמעית כן או לא.

פורסם

ממשק עברי מתפקד בצורה מלאה - סביר להניח שלא.

תמיכה בעברית - כל עוד זה אנדרואיד 2.2 ומעלה, כנראה שכן.

פורסם

האם המכשיר הזה זהה לZTE BLADE?ממה ששמעתי הBLADE די מוצלח(למרות שהוא די עתיק)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים