עבור לתוכן

MicroLab Solo 7c - רמקול שמאל לא פועל (לאחר קניה)

Featured Replies

פורסם

ערב טוב,

הערב רכשתי את סט הרמקולים MicroLab Solo 7c 2.0 באחד מסניפי KSP במסגרת "שישי השחור" במחיר לא רע בכלל.

כאשר חיברתי את הרמקולים ביניהים נוכחתי כי הרמקול השמאלי לא פועל כלל, על-אף ניסיונותי לשנות את החיבור בכל צד של הרמקולים.

למען הסר ספק, הסרתי את כיסויי הפלסטיק שעטפו תחילה את קצוות הרמקולים וכמובן חיברתי שבהתאם להוראות - הצד הכסוף לחיבור השחור וצד הברונזה לחיבור האדום. האם טעיתי בחיבור/יש משהו שאני מפספס או שיתכן וקיימת בעיה כלשהי?

photo2wq.jpg

photo3sf.jpg

תודה מראש על העזרה והמשך ערב נעים.

אופיר.

פורסם

אתה צריך לחשוף את קצה החוט - לחשוף הכוונה גם את הפלסטיק העדין שעוטף את קצה החוט

פורסם
  • מחבר

אתה צריך לחשוף את קצה החוט - לחשוף הכוונה גם את הפלסטיק העדין שעוטף את קצה החוט

גם את השכבה הדקה של הפלסטיק שנראת כמו סיכוך (לא על הפלסטיק העבה שמגן על הכבל לכל אורכו, כמובן)?

פורסם

כן בדיוק לזה התכוונתי תחשוף בעדינות חלק קטן וזה אמור להיות מספיק טוב.

פורסם
  • מחבר

כן בדיוק לזה התכוונתי תחשוף בעדינות חלק קטן וזה אמור להיות מספיק טוב.

תודה רבה, עכשיו שני הרמקולים עובדים :)

הפתיעו אותי קצת, ב"חבילה עוברת" כבר יש פחות שכבות להוריד...

אגב, יש איזו המלצה על רמת ה-Bass וה-Treble המאוזנים/אופטימליים לשמיעה?

פורסם

זה לגמרי תלוי באוזן שלך, ובמיקום של המערכת אצלך בחדר.

פורסם

אני כבר אתעלק על התרד הזה במקום לפתוח אחד חדש, הם יכולים גם לשמש כמערכת לשמיעת מוזיקה ? יש לי סלון קטן ולכן אני לא צריך מערכת מטורפת (הם יחוברו לדוק של אייפון), איך האיכות שלהם ?

פורסם

אתה מוזמן להיכנס למדור ביקורות הסאונד ולקרוא את הביקורת עליהם.

פורסם

תודה אנטולי, ביקורת מעולה :) רק שלא הבנתי אם בסופו של דבר היית ממליץ עליהם כסט לסלון באיכות סאונד טובה, על פניו זה נראה פיתרון מושלם לצרכים שלי (שמיעת מוזיקה בעיקר מטאל ורוק) ובמחיר מעולה (במיוחד לאור המבצע כרגע בקיי אס פי).

אגב מב ההבדל בינהם לSOLO 3C ?

פורסם

א. אני לא מכיר את ה-Solo3 (לא שמעתי אותם).

ב. איך לא הבנת, רשום שם:

אם כן, ברור שמה שיש לנו כאן הוא לא לגמרי מערכת גדולה למחשב, אלא מערכת מזן אחר, עם ייעוד שונה, אשר תתפקד טוב יותר דווקא ברגע שתדרשו ממנה יותר, ובמחירה, כנראה שלא תמצאו מערכת טובה יותר.

כפי שוודאי קראת, אני בחנתי אותם בתור רמקולים שימלאו חדר, ולא רק בתור near-field. האם הם יתאימו לסלון של 50מ"ר? כנראה שלא (לא בדקתי). אבל לסלון בגודל סביר שהם יוכלו להתמודד איתו כנראה שהם יהיו אופציה טובה, במיוחד במחיר שלהם כרגע.

פורסם

תודה רבה לכולם :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים