עבור לתוכן

מתי iPhone 4s אמור להגיע לסלקום?

Featured Replies

פורסם

כמו הכותר......

ועוד שאלונת:

ככל הנראה עובר מאורנג' לסלקום עקב אין-ספור בעיות איתם.

קיבלתי הצעה סבירה מסלקום.

השאלה היא כזו:

יש לי היום iPhone 3gs והסיבה שחשבתי בכלל על לשדרג ל-4S היא בגלל ההפרשים המינוריים.

בפריסה לשלוש שנים (ממוצע חודשי),

ללא שידרוג מכשיר - 284 ש"ח לחודש.

עם שידרוג מכשיר - 318 ש"ח לחודש.

האם ההשקעה החודשית של ה-34 ש"ח שווה שידרוג מ-3GS ל-4S? (למי ששואל - אמרו לי שככל הנראה המחירים ישארו זהים לכשייצא 4S).

כאמור, כ-1200 ש"ח לשידרוג סה"כ (ואני נשאר כמובן עם שני המכשירים).

תודה :yelclap:

פורסם

אין מחיר, אין מישהו שיכול להגיד בוודאות מתי המכשיר יגיע (אם בכלל) אז מה הטעם לדבר באוויר? :nixweiss:

פורסם

הדבר הכי כדאי כרגע בשביל הצרכנים זה לשדרג ל4S לפני שהוא מגיע לרשתות הסלולאר, ולעשות ניתוק זיקה.

כרגע, כשהמכשיר עדיין לא משווק, אתה תקבל עליו החזרים לפי טבלה גנרית.

כלומר, ככל שקנית את המכשיר במחיר יקר יותר, כך תקבל עליו החזר יותר גבוה. כשהמכשיר עולה 2900+, ההחזר עליו הוא בערך 100 שקלים לחודש.

הקטע השווה הוא שבשביל להנות מההחזר הזה, עליך להגיע רק לרמת שימוש של 149 שקלים! כשאם לדוגמא תקנה מכשיר משווק, כמו הגלקסי 2, תצטרך להגיע לרמת שימוש של לפעמים 300 שקל בשביל להנות מהחזרים עליו.

ככה שאם יש לך אפשרות לרכוש את המכשיר לפני שהוא יגיע לרשתות, לא תפסיד את ההפרש בין המחיר שלו בשוק לבין המחיר המופקע ברשתות הסלולר (הולך להיות 5000+, כמו הגלקסי 2 עכשיו, ואולי אפילו יותר בגלל ההייפ ובגלל שזה אייפון).

הבאסה היחידה עם ניתוק זיקה הוא שאתה לא יכול לרכוש אחריות של הרשתות הסלולר (שהיא תמיד יותר טובה מאחריות היצרן), אך במקרה של האייפון זה פחות רלוונטי כי בכל מקרה זה יקר לאללה.

תתחדש!

פורסם

מתי שיגמרו התורים... :P

פורסם

הקטע השווה הוא שבשביל להנות מההחזר הזה, עליך להגיע רק לרמת שימוש של 149 שקלים!

אתה בטוח במה שאתה אומר ?

פורסם

אני עובד בזה יומיום, כן אני מאוד בטוח :) מי שעושה ניתוק זיקה עם 4s לפני שהוא מגיע לארץ מרוויח בגדול...

פורסם

אתה בטוח במה שאתה אומר ?

אני יכול להבטיח לך את זה, עשיתי את זה בהתחלה עם אורנג, יום לפני שהפיצו את הגלקסי S2 אצלהם

אחרי שימוש של 149 ש"ח החזר של 89 ש"ח

יום אחרי = צריך היה לעשות שימוש של מעבר ל299 בשביל החזר גבוהה יותר (לא זוכר בדיוק כמה)

בפועל בסוף עברתי לסלקום, אבל זה רק בגלל שיש למשפחה שלי שם עכשיו זיכוי של 5 ספרות

פורסם

ההחזר כיום הוא 119 שקלים לגלקסי 2 (באורנג').

אם אתם קונים את הגלקסי 2 ועושים ניתוק זיקה אז תקבלו חבילה שעולה 298 ותקבלו עליה החזר של 119, כלומר 179. אחלה מחיר אם אתם באמת צריכים חבילה של 1000 דקות, 1000 SMS ו3500 ברשת אורנג' (ו2G גלישה).

אבל אם כמו רוב הצרכנים אתם צריכים פחות אז האפשרות של ה4S הרבה יותר משתלמת, חבילה של 149 שקלים עם החזר של 100 שקל, סה"ך 49.

כמובן שלא החשבתי פה את המחיר ששולם על המכשיר... שהוא בכל מקרה נמוך מאשר המחירים ברשתות (בין 100-139 לגלקסי 2, תלוי במבצע, ואני מניח שאף למעלה מזה בשביל ה4S לכשהוא יגיע).

בפועל, במחירי השוק של הגלקסי 2, הוא עולה בסביבות ה70 לחודש בחלוקה ל36 חודשים.

פורסם

Yossarian לא יודע מאיפה המידע הזה אבל עם נסיון של שנתיים במקצוע לעולם לא תקבל החזר של 100 שקל במדרגה של 149, באחריות.

פורסם

Yossarian לא יודע מאיפה המידע הזה אבל עם נסיון של שנתיים במקצוע לעולם לא תקבל החזר של 100 שקל במדרגה של 149, באחריות.

תבדוק את טבלת ההחזרים.. זה החזר של תשעים ומשהו במדרגה של 149...

עריכה:

בשבילך בדקתי קצת ומצאתי את טבלת ההחזרים באורנג' (כפי שציינתי בהודעה הקודמת שלי אני מתייחס לאורנג'):

http://www.orange.co.il/he-il/cellular/packages/deals/sim-free-refund/

כמו שאתה רואה כל ההחזרים הם עבור שימוש של 149 שקלים, ובמדרגה הכי גבוהה (בה יכנס ה4S ככל הנראה) ההחזר הוא 98 שקלים.

אגב, קצת עצוב שאחרי שנתיים של ניסיון במקצוע ה"אחריות" שלך שווה כל כך מעט... תבדוק את העניין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים