עבור לתוכן

צריך חוות דעת על ספר אלקטרוני מהאתר DX

Featured Replies

פורסם

היי,

אני שוקל לקנות ספר אלקטרוני באתר DX, ראיתי שם ספרים בגודל 7 אינצ' עם המלצות טובות סך הכול.

השאלה שלי האם יש פה מישהו שרכש מהם ספר כזה?

במידה וכן מעניין אותי מה אתם חושבים עליהם ואם הם נוחים לקריאת ספרים בפורמט PDF?

תודה

פורסם

קשה לי להאמין שיש כאן מישהו עם ניסיון ממשי עם המכשיר... מה גם שבהיותו סיני הוא יכול להשתנות עשרה פעמים בטווח של חודשיים מבחינת דגמים\איכות הרכבה וכדומה.

פורסם

אם כבר קורא ספרים בזול, למה לא את הקוראים החדשים של אמאזון במחירי רצפה? 79$ (אאל"ט) לדגם הבסיסי, היה גם מבצע ב-Mustop, משלוח ב-6$ בלבד. אני הזמנתי.

פורסם

על איזה דגם חשבת בדיוק? מה התקציב שלך?

פורסם

הקינדל לא תומך ב-PDF כמו שצריך (אי אפשר לשנות גודל פונט). עדיף Iriver Story HD. הוא גם כולל מסך איכותי יותר, תמיכה בתיקיות וחריץ הרחבה לכרטיס זכרון.

פורסם

היום בבוקר הזמנתי לעצמי NOOK COLOR נחמד, REFUB ב119$ אחרי הכל הוא יגיע אלי באזור ה620 ש"ח... לא רע בשביל טבלט 7 אינץ

פורסם

^^^

אתה מדבר על העסקה שהייתה בחנות של B&N באיביי? כי פספסתי את העסקה ואני מחפש מקום אחר שבו ניתן לרכוש את ה-Nook Color במחיר כזה (אני מודע לכך שמדובר במכשיר מחודש).

פורסם

כן... המחיר לREFUB קפץ עכשיו בחזרה לאזור ה150$

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות,

פחות חשוב לי דגם ספציפי של מכשיר סיני, יותר חשוב לי לדעת אם הם נוחים לקריאת ספרים בפורמט PDF, כי אני קונה את זה במטרה אחת, לקרוא ספרות מקצועית כאשר כל הספרים שיש לי הם בפורמט PDF.

אני רואה את הספר הזה ב DX,

http://www.dealextreme.com/p/e003-7-lcd-e-book-reader-media-player-w-fm-radio-voice-recorder-white-128mb-ram-2gb-flash-44051

על פי הביקורות הוא לא רע ואפילו מומלץ בתור ספר, רק שלא מדובר ספציפית על ספרים בפורמט PDF.

אם יש לכם רעיונות אחרים כמובן שאני אשמח, לגבי הקינדלים, מחיר כולל משלוח לא ראיתי משהו במחיר סביר, מה גם שאתם אומרים שהוא לא ממש מתאים ל PDF זה בעייתי.

ושוב אם למישהו יש מכישר סיני שכזה אשמח לשמוע ביקורת אישית על קבצי PDF.

תודה

מבחינתי אני רוצה כמה שיותר גדול, נראה לי ש 7 אינצ' זה המינימום...?

מעבר לזה, לא מטריד אותי WIFI או MP3 או וידאו או כל דבר שלא קשור לקריאת ספרים.

מחיר? ב DX זה יוצא 250 שקל, אם יש פתרון יותר יקר ויותר טוב, אשמח לשמוע.

פורסם

אם יש בספרים האלה תמונות ודיאגרמות אז אל תלך על משהו עם מסך קטן יותר מ-10 אינצ'. אם מה שמעניין אותך זה רק הטקסט, אז ה-Iriver Story HD יהיה מצויין. בשאר הקוראים עם מסכי 6 או 7 אינצ' הטקסט ב-PDF קטן ולא קריא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים