פורסם 2011 בנובמבר 2013 שנים היייקיבלתי מכשיר גלאקסי אס 2הגרסא אני מנחש היא כמובן של פלאפון המפעילהבעבר היה לי את הדור הקודםוכשיצא אנדרואיד 2.3 צרבתי אותה בעזרת הODIN לפלאפון במצב הורדה כמובן והלך מעולה עכשיו אני מחפש את אותם קבצים בעצם בשביל לצרוב למכשיר הקייםאני זוכר שצרבתי שלושה קבצים שזה רום קרנל והמערכת עצמה או משהו כזה לא זוכר כברהסיומות שלהם היו PHONE PDA ןעוד סיומת שלא זכורה לי ..השאלה שלי האם יש את אותם קבצים של 3.2 ואם אפשר בכלל להתקין אותה על המכשיר הבנתי שאין כלכך טעם כי השינויים הם ברמת הגרפיקה אך עדיין..ובכן ? תודה
פורסם 2011 בנובמבר 2013 שנים אין שום סיבה ושום הגיון להתעסק בHoneycomb למכשיר שלך, חכה קצת ויצא ICS מבושל בשבילך.
פורסם 2011 בנובמבר 2013 שנים יתרה מכך, האניקומב, או אנרואיד 3.X זה מערכת המיועדת לטאבלטים בלבד - אין גרסה לטלפון שלך. הרי אנדרואיד 3 קיימת עוד לפני שיצא ה-S2, למה אתה חושב שאין עדכון רשמי?המתן חודשיים-שלושה ועד אז כנראה יצא עדכון ICS עבור ה-S2 (סביר להניח שקצת פחות עבור רומים לא רשמיים אבל אין לדעת).
פורסם 2011 בדצמבר 413 שנים מחבר אז אין בעצם שום גרסא יותר חדשה ממה שקיבלתי מהמפעילה ?להתעסק זו לא הבעיה ..
פורסם 2011 בדצמבר 413 שנים גרסה חדשה וטובה יותר מאשר המפעילה יש... ולא מעט, יש ים של רומים מבוססי סמסונג בגרסה 2.3.5/6 אני אישית משתמש בCriskeloRomבקרוב יצאו גרסאות הICS, כאשר אני אישית מחכה ל CM9
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.