עבור לתוכן

עזרה בקניית מחשב "14/15.6 תקציב 3-4K? קונה בימים הקרובים עקב טיסה לחו"ל

Featured Replies

פורסם

אהלן, סתם רשמתי מחיר, אני לא באמת יודע מה המחיר של מה שאני רוצה...

* מטרות המחשב? כעיקרון עבודה משרדית, אבל יחסית כבדה, הרבה חלונות של דפדפנים שבכל אחד מהם פתוחים הרבה מאוד טאבים כולל הרבה יוטיוב וסירטונים, צפיה בסרטים (בעיקר DVDRIP),וזהו בגדול, אז נראה לי שאני אצטרך די הרבה זכרון פנימי.

* גודל המסך? 14/15.6

* משקל רצוי? בינוני ומטה, אני לא בקיע במספרים, הוא כעיקרון יהיה לטיולים שלי בחו"ל אבל זה טיולים שאני די קבוע בהם במקום אחד למשך חודשיים כל פעם.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות לפחות, עדיפות לזמן גבוה של הצג וידאו

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא

* בלוטות? לא

* גודל מינימלי של כונן קשיח? גדול, רבע טרה במינימום, עדיפות לחצי, אם זה אישו אולי אני אקנה כבר כונן חיצוני בנפרד.

* כונן CD/DVD? צורב? שיהיה קורא DVD, אם אפשר גם צורב, אבל אם יש דגם שמתאים להכל חוץ מזה אפשר להתפשר.

* כונן Bluray? אין צורך

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, מתכנן לקנות בארץ

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

תודה רבה מראש,

הקניה הולכת להתבצע עוד השבוע עקב טיסה לחו"ל שבוע הבא.

פורסם
  • מחבר

קבלתי המלצה על הדגמים האלו?

מישהו יודע להגיד לי אם עולם מתאימים לדרישות הנ"ל? ואם מישהו מהם עדיף במיוחד או שי לכם בכלל דגם של חברה אחרת שאתם חושבים שיותר מומלץ?

דל לטיטוד e5420/e5520

דל ווסטרו 3550/3450

הדרישה העיקרית היא זאת:

כעיקרון עבודה משרדית, אבל יחסית כבדה, הרבה חלונות של דפדפנים שבכל אחד מהם פתוחים הרבה מאוד טאבים כולל הרבה יוטיוב וסירטונים, צפיה בסרטים (בעיקר DVDRIP),וזהו בגדול, אז נראה לי שאני אצטרך די הרבה זכרון פנימי.

אני ממש מעמיס על המחשב מבחינת חלונות כרגע יש לי 4 תיקיות פתוחות 4 חלונות של פיירפוקס שבכל חלון יש בערך 7 טאבים, חלק מהטאבים טוענים סרטונים ויש גם אייטונס ומדיה פלייר ובבילון ואולי גם איזה קליינט של ביטורנט ברקע.

אז חשוב לי שהמחשב יתמודד עם העומס הזה בלי בעיה, כל שאר הדברים פחות קריטיים, ואני מעדיף "14/"15.6, לא כ"כ משנה לי בינהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים