עבור לתוכן

עידכון MOD לDESIRE שלי

Featured Replies

פורסם

אני מעונין להתקין MOD חדש במכשיר שלי (DESIRE עם NEXTROM מבוסס FROYO) אני לא בקי בנושא ואשמח לעצת המבינים ממני בנושא.

כמו שהבנתם המכשיר כבר עבר תהליך ROOT ואני חשבתי על CyanogenMod בגרסה העדכנית ביותר(7.1 לפי האתר שלהם).

כמה שאלות:

1. ראיתי באתר גרסת CDMA וGSM, אני מנוי בסלקום איזו גרסה לבחור?

2. האם התהליך פשוט(להוריד את הZIP למכשיר ולהריץ דרך הROM MANAGER שמותקן כבר?

3. מה לגבי העיברית(תפריטים, ממשק ויישור לימין) האם הכל כבר מוטמע או שיש צורך בהתקנות נוספות?

הערות והארות יתקבלו בברכה

פורסם
  • מחבר

*הקפצה*

פורסם

1. ברור ש-GSM. טכנולוגית ה-CDMA היתה שייכת בזמנו לפלאפון עד שנפטרו ממנה (תודה לאל) לפני שנים לא רבות

2. כן. אם יש ROOT ואם הכל תקין ומוכן רק לשים את הקובץ ZIP, להכנס לרום מנג'ר ולהתקין דרך זה. אל תשכח לעשות גיבוי לקיים.

3.אצלי בנקסוס 1 (אח תאום למכשיר שלך) עם הגרסא החדשה של CM 7.1 יש עברית בתרפיטי המכשיר - הרי מדובר בגרסא 2.3.7

פורסם
  • מחבר

האם אחרי עידכון הרום יש צורך בהתקנות נוספות(רדיו וכו'...)?

האם העדכון "מפרמט" את המכשיר(יהיה צורך להתקין מחדש את כל השטויות שלי, איך אני מגבה נתונים של תוכנות מותקנות(SHAZAM ותזכורות(פתקים) למינהם לדוגמא)?

פורסם

לגבות את כל הדברים שלך באמצעות Titanium Backup - את הsmsים באמצעות sms backup and restrore, תוכל למצא אותן במארקט, לראשונה תצטרך root כדי שהכל יעבוד כמו שצריך.

העדכון לCM7.1 ולכל רום ברמת העיקרון שמעביר אותך מרום אחד לשני שהוא לא אותו רום בדרך כלל מבצע wipe או שממליץ בתוקף לעשות זאת, אם הטבח לא התמיע מנגנון wiping אוטומטי.

בכל מקרה, מומלץ לעשות סדר לפני מעבר רום ולראות מה באמת אתה צריך ולא צריך, אני תמיד בהחלפות מוצא הזדמנות לנקות ולהעיף דברים ישנים ודברים שאני לא צריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים