עבור לתוכן

מעוניין למכור את המחשב, כמה הוא שווה?

Featured Replies

פורסם

אני עובר לנייד שיהיה לי בצבא..

אני מחפש למכור את הנייח ולקנות נייד

המפרט של המחשב:

מעבד: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 2.66GHz 1333MHz

זיכרון: 2.0GB 800MHz DDR2

כרטיס מסך: ATI RADEON 4650 1G DDR3DVI Adapter Card

כונן קשיח: 250GB

ספק: seasonic 430W

מגיע עם מסך 22 אינץ' HD, מקלדת ועכבר.

המחשב והמסך של DELL הוא אצלי בערך 3 שנים שידרגתי אותו עם השנים כרטיס מסך, כונן קשיח וספק הוא מעולה פשוט כמו שרשמתי אני מחפש לפטופ לצבא וסתם חבל שיישב לי מחשב בבית :)

תודה

פורסם

לגבי הציוד ההקפי - היה עוזר אם היית מפרט מה בדיוק יש לך. בגדול, אם יש לך עכבר ומקלדת פשוטים אף אחד לא יקנה אותם כיד שנייה, וכיוון שהמסכים נהיו זולים מאוד ומשתפרים עם השנים, אל תבנה על מעל ל50% ממחירו של 22" חדש (כיום) מאותה החברה\סדרה.

המחשב עצמו אינו חזק במונחים של היום, ובעל אופק שדרוג נמוך למדי (תושבת שכבר התיישנה, זכרונות DDR2), אז אני בספק שתמצא לו קונים ביותר מאזור ה600 שקל.

פורסם
  • מחבר

וואה וואה כזה נמוך.. הספק לבד עלה לי איזה 350 ש"ח קניתי לפני 3 חודשים בערך

וכן העכבר והמקלדת פשוטים

פורסם

זה שהספק עלה לך 350 שקל (אגב, לא אמין במיוחד - מוכרים אותם ב280 היום בRSM), לא אומר שהוא שווה בהקשר הנתון 350 שקל, היות והמחשב הנ"ל היה מסתדר נפלא גם עם ספק שעולה (חדש) 200.

תבין, המחיר שתקבל לא נגזר כלל מהשאלה כמה המחשב הנ"ל עלה לך בזמנו, אלא מהן האלטרנטיבות עבור קונה פוטנציאלי. כשמחשב עם מעבד בתושבת עדכנית, 4GB זכרון DDR3 וקשיח של 500GB, וכמובן חדש ובאחריות, עולה כ1600 שקל - לא תצליח להתחרות בכך אם תדרוש על המחשב שלך 1000 לדוגמה.

פורסם

~2500 ש"ח עולה מחשב חדש עם אחריות מלאה וקצת חזק יותר כולל המסך והציוד ההיקפי וללא חלקים ג'נרים.

הייתי אומר שאתה צריך לרדת מ 2000 ש"ח (אפילו הרבה כי אין אחריות על רב הרכיבים) בשביל להצליח למכור.

תתחיל מ 2000 ותרד עם הזמן לאט לאט אם לא יהיה הצע.

רק בהודעת מכירה תפרט בפירוט אילו חלקים יש לך.

פורסם

~2500 ש"ח עולה מחשב חדש עם אחריות מלאה וקצת חזק יותר כולל המסך והציוד ההיקפי וללא חלקים ג'נרים.

הייתי אומר שאתה צריך לרדת מ 2000 ש"ח (אפילו הרבה כי אין אחריות על רב הרכיבים) בשביל להצליח למכור.

בטוח?

פורסם

^^ זה אחרי בדיקה

פורסם

אף אחד לא ישלם 2000 על מחשב כזה.

לדעתי פחות מ-1300 - כולל המסך.

פורסם

בכלל הגזמת... 1300 ש"ח זה מחיר בדיחה בשביל מחשב כזה, הוא יחטף ביום

פורסם

אתה צריך לזכור שאין לו אחריות על רוב הרכיבים, אז קשה לי להאמין יצליח למכור אותו עם המסך ביותר מ 1300שקל, אבל אשמח לעידכון מה נסגר, אוליי גם אני אמכור מתיישהוא איזה מחשב ישן שיש לי.

פורסם

הנה דוגמה של מה שאתה מתחרה מולו:

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4051&CatCode=1

לא שהייתי ממליץ על מחשב כזה, אבל שים לב שהוא לא שונה בהרבה מבחינה מעשית ממה שאתה מציע... והוא עולה 1660 (כולל מסך) עם אחריות ל3 שנים לרוב החלקים - וגם קשיח גדול יותר, וזכרונות DDR3 שקל יותר וזול יותר לשדרג בעתיד. נכון, הוא לא כולל כרטיס מסך נפרד, אבל מי שאשכרה צריך כרטיס נפרד לשימושים שלו ממילא ירצה משהו חזק יותר מהHD4650 שלך.

פורסם

איך הגעת לזה?

פורסם

ראיתי שפרסמת אותו ב-1300 בטריידזון...

היה מומלץ לפרסם דגמים מדוייקים של המסך והציוד ההיקפי (וגם מארז).

אם הכל תקין ומדובר במסך ממותג מוכר אני מניח שמחיר בין 1000 ל-1300 יהיה הוגן לשני הצדדים (תלוי בדגמים).

צריך לבדוק קצת יותר לעומק כדי לתת תשובה.

* 2G DDR2 יקר לשדרוג, אם כי יש המון DDR2 ביד2.

* דיסק 250G בחיבור IDE? האמת, זה לא מאוד קריטי ועם מחירי הדיסקים היום עוד אפשר לחשוב שזו מציאה :lol:

זה מה שהכי בעייתי כמעט בקניה יד2... תבדוק תקינות עם MHDD.

* כרטיס מסך חביב מאוד - זה יכול להיות מפרט גיימינג חביב למתחילים על רזולוציות סבירות והגדרות לא רעות.

* ספק מצויין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים