עבור לתוכן

מחפש מכשיר android כ- 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

השימוש העיקרי הוא מייל, סקייפ ואינטרנט (WIFI בלבד). מעדיף גם שרוב אפליקציות אנדרויד יעבדו (אני מניח שבתקציב הנ"ל זה לא יתפוס לאלו עם גרפיקה כבדה). חשוב שהסוללה תוכל להחזיק יום שלם ללא טעינה בשימוש סביר.

מעדיף שיהיה גם GPS (לא יודע עד כמה מדובר בסטנדרט היום...)

אין שום בעיה להזמין מחו"ל. לא מעוניין ביד 2.

תודה.

פורסם

מה האפשרות לחרוג? ב-1100 יש לך את הגלקסי ACE וב-1300 את הדיפיי (שעדיף). הבנתי שהסוללה בACE זה לא משהו לספר עליו לחברה, בדיפיי הבנתי שהיא סבירה.

אם אי אפשר לחרוג אז אולי ה-גלקסי GIO (עדיף להתאמץ ולקחת את הACE והדיפיי), שאר המכשירים חלשים משמעותית ודי מיושנים.

GPS זה סטנדרטי לחלוטין בימינו.

פורסם
  • מחבר

אין בעיה לחרוג.

האם התוספת לגרסא הזו שווה? http://www.clove.co.uk/motorola-defy-plus-jcb-edition

במידה ולא, איזה מגן, ומגן מסך מומלץ לקנות? (אם בכלל)

תודה.

פורסם
  • מחבר

^ החנות אמינה? (לא נתקלתי בה קודם, והיא באופן כללי יותר זולה מ-clove)

האם שולחים לארץ באמצעות הדואר?

פורסם

חנות אמינה וידועה (לפחות כמו CLOVE)

שולחים לארץ

פורסם

לפי החישוב שלי מדובר על 1300 שקל (225 פאונד) וזה בהנחה שהוא לא יעצר במכס (אם כן, לפי תחשיב של 34% מכס+מע"מ, המחיר יעלה ל1760 שקל בערך, ב-1800 אפשר לקנות אותו בארץ הגרסת AMOLED וב-1600 אפשר לקנות גלקסי S שבגדול זהה לו ברמת החומרה)...

פורסם

אני אישית גם באותו מחיר מעדיף את CLOVE/HANDTEC ע"פ החנויות הקיקיוניות בארץ

ולא הייתי שוקל את הגלקסי S כשההפרש לנקסוס קטן

פורסם
  • מחבר

למה גרסת ה-AMOLED עולה 60 פאונד יותר? עד כמה ההבדל משמעותי?

האם המשלוח הוא בדואר רגיל? אחרת, הסיכון למכס גדול, והחריגה מהתקציב גדולה מדי...

הדיפיי עולה 190 פאונד באותו אתר, עד כמה הוא נחות מהנקסוס?

תודה.

פורסם

יש גם משלוח רגיל

הבדל גדול מאוד לעומת הדיפיי, הן בחומרה והן בתוכנה

פורסם
  • מחבר

השתכנעתי לטובת הנקסוס. השאלה כעת היא האם כדאי לקנות את גרסת ה-AMOLED בארץ (מחיר דומה לחו"ל לפני מכס), או להזמין מחו"ל את ה-SLCD. עד כמה ההבדל משמעותי?

אשמח בהזדמנות ללינק עבור מגן למסך ולמכשיר (או שכל דבר מדיל אקסטרים יעשה את העבודה?).

פורסם

הם אמורים להיות דומים עם יתרון ל-AMOLED, לא יודע אם זה שווה 60 פאונד...

לי על הנקסוס S יש מגן מDX שעושה את עבודתו נאמנה, גם קניתי לו מגן מסיליקון אבל לא אהבתי אז הזמנתי לפני שבועיים מגן רשת מפלסטיק (כמו שרואים על הרבה גלקסי ואייפונים) ובינתיים אני מאוד מרוצה (זה עלה לי 3 דולר והגיע עם מגן מסך בחבילה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים