עבור לתוכן

מהירות 30 מגה בתשתית של בזק

Featured Replies

פורסם

היי,

לאחרונה עברתי מהוט לבזק. בבזק עברתי למהירות של 30 מגה. והספקית היא אקספון.

רציתי לברר מה מהירות ההורדה המקסימלית שלי. ראיתי שהיא אמורה להיות 4 מגה ביט לשנייה.

בבדיקות של המהירות של בזק אני מקבל בערך 28 ומידי פעם 25 מגה בהורדה (בממשק של ההורדה)

אבל בפועל כשאני מוריד איזה קובץ כמו באתר התפעול של בזק אני מוריד על 2.2 מגה ביט בשנייה.

אז לא ברור לי למה בבדיקות המהירות, כמו SPEED TEST ואני מקבל פלוס מינוס מה שאני אמור לקבל אבל בפועל כשאני מוריד משהו

אני מקבל מהירות איטית בהרבה יותר...

מה דעתכם?

פורסם

אתה אמור לקבל מהירות של 30Mbit שזה מהירות של 3.75MByte , זאת המהירות שאתה צריך לראות כאשר אתה מוריד קובץ למחשב.

ישנה סטייה של 10% מצד הספקיות, כך שאם בבזק אתה מקבל 27Mb בהורדה אז זה נחשב תקין.

לגבי הורדות מאתרים תבדוק את המקורות שלך (אם זה מהארץ או מחו"ל) ידוע שלחו"ל לא תמיד תוכל לקבל את מלוא המהירות ברוב ספקיות האינטרנט, ישנן כל מיני חבילות גיימר למיניהן שאמורות לשפר את התקשורת לחו"ל

פורסם
  • מחבר

נכון. יש הבדל בין בחו"ל ובארץ.

לכן כשהורדתי את הקובץ מהאתר התפעולי של בזק (אני מניח שהוא נמצא בארץ) הקובץ ירד בקושיי בקושי על 1.6MByte

פורסם

תבדוק את העניין עם הספק שלך, ע"פ מה שהבנתי ממך שזה אקספון ולא בזק בינלאומי.

ושוב תבדוק באתרים נוספים את מהירות ההורדה, אתה יכול לנסות אפילו שרת הורדות כמו FILEFLYER שיושב בארץ, גם כן ללינוקס יש שרתים בארץ שניתן להוריד את מערכת ההפעלה ותראה איזה תוצאות תקבל.

מעבר לזה חבילות גיימר למינהין אמורות לשפר את הגישה לשרתים בחו"ל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים