עבור לתוכן

העברת קבצים אל SGS2 עם בלותות'

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי מחשב נייד עם בלותות' ואני רוצה להעביר מוזיקה לנייד גלקסי S2.

איך אני עושה את זה?

תודה

פורסם

אתה לא רוצה לעשות את זה....

תתקין Kies על המחשב ותסנכרן עם Kies via Wifi, גם זה איטי יחסית אבל לא כמו BT, סנכרון של שיר דרך BT לוקח כמה דקות טובות לשיר תלוי בגודל הקובץ. מהירות העברה של BT 2.1 היא כ2.1mbit, בפועל אם אתה מגיע ל-10-20% אז יש לך מזל.

פורסם

סתם שאלה קטנה,

למה לא עם כבל? בכל מקרה הטווח של הבלוטוס מוגבל ביותר, אתה בכל מקרה צריך להיות צמוד למחשב. אז למה לא עם כבל- מהיר יותר, נוח יותר וטוב יותר?

פורסם

פיתרון נוסף שהוא נח (לא צריך כבל) ויעיל (מהיר) זה העברת קבצים דרך ראוטר אלחוטי ע"י אפלקציה שנקראת WebSharing

אחרי שאתה מפעיל את הפליקציה אתה מקבל IP, מכניס אותו לדפדפן במחשב - ויש לך גישה לחומר בטלפון ;D

פורסם

שזה מה שדובי כתב בדיוק

פורסם

מה שהדובי הביא מצריך להתקין תוכנה על המחשב, האפלקציה שאני הבאתי לא צריכים להתקין שום תוכנה על המחשב

פורסם
  • מחבר

פיתרון נוסף שהוא נח (לא צריך כבל) ויעיל (מהיר) זה העברת קבצים דרך ראוטר אלחוטי ע"י אפלקציה שנקראת WebSharing

אחרי שאתה מפעיל את הפליקציה אתה מקבל IP, מכניס אותו לדפדפן במחשב - ויש לך גישה לחומר בטלפון ;D

תודה רבה אפליקציה נחמדה ביותר + +

פורסם
  • מחבר

סתם שאלה קטנה,

למה לא עם כבל? בכל מקרה הטווח של הבלוטוס מוגבל ביותר, אתה בכל מקרה צריך להיות צמוד למחשב. אז למה לא עם כבל- מהיר יותר, נוח יותר וטוב יותר?

א. יש לי בלותות' אז אני רוצה להשתמש.

ב. הכבל בבית לא תמיד עלי (הבלותות' נמצא על המחשב נייד)

פורסם

בטלפון תשתמש ב File Expert. היא מאפשרת לך להפוך את הטלפון לשרת FTP עם גישה מלאה לכתיבה\קריאה של /sdcard.

ב"מחשב שלי" תוכל להוסיף כונן רשת שהוא למעשה השרת הזה, וכך בלחיצת כפתור בטלפון (הפעלה > הפעל שרת FTP), וזאת בהנחה ואתה כבר מחובר לרשת הביתית...

תוכל תמיד לגשת דרך המחשב שלי בקלות כי הטלפון כבר מוגדר לך ככונן רשת.

אני מוצא את הפתרון הזה הרבה יותר נוח מאשר websharing ושימוש בדפדפן, פה ניתן לעשות מניפולציות על תיקיות\מספר קבצים במכה..

פורסם

לא צריך אפליקציה חיצונית. יש את kies air שבא עם המכשיר.

פורסם

עוד אפשרות - אם אתה משתמש בווינאמפ על הנייד, תתקין גם על האנדרויד. תוכל לסנכרן מוזיקה בדומה לאיטונס

פורסם
  • מחבר

לא צריך אפליקציה חיצונית. יש את kies air שבא עם המכשיר.

מה זה? ואיך אני משתמש בזה

פורסם

יש לך במכשיר אפליקציה מובנית שנקראת kies air. אתה מפעיל אותה, היא רושמת לך כתובת IP שצריך להזין בדפדפן, אתה מזין את הכתובות וכבר תיראה מה יקרה. רק שצריך להיות מחוברים לאותה רשת אלחוטית אליה מחובר המחשב עם הדפדפן.

הרעיון הוא כמות ב - WebSharing אבל לא צריך להתקין אותה כי kies air כבר מותקנת במכשיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים