עבור לתוכן

כיצד אוכל לראות כמה דקות דיברתי והודעות שלחתי בזמן אמת?

Featured Replies

פורסם

שלום.

האם יש דרך לבדוק/לראות כמה דקות דיברתי וכמה הודעות שלחתי בזמן אמת?

יש לי תכנית עם דקות חינם לסלקום והייתי מעוניין לעשות את ההפרדה בין דקות פיקס לדקות לסלקום, כמו כן הייתי מעוניין לדעת בזמן אמת כמה הודעות שלחתי עד עתה וכמה שיחות ביצעתי, לאן וכמה זמן כל שיחה.

האם ישנה דרך?

כשאני מנסה לצפות באתר אני נתקל בהודעה: "צפיה בחשבונית באתר תתאפשר רק לאחר סגירת החשבונית הראשונה"

פורסם

אם אתה חדש בחברה הסלולארית ולכן צריך לחכות לסגירת החשבונית הראשונה או משהו כזה - זה עניין טכני, וכנראה שתאלץ מדי כמה ימים להתקשר לכוכבית XXX של המפעילה שלך ולשמוע, בין אם זה ע"י אדם ובין אם זה ע"י מענה קולי, כמה דקות נשארו לך.

בכל מקרה, תוריד את האפליקציה "כמה דיברתי" שאולי תעזור לך. היא מסתנכרנת מול החברה הסלולרית ולכן אם אין בעיה עקרונית אצל החברה - אתה תוכל להשתמש באפליקציה. שווה לנסות

פורסם
  • מחבר

כרגע אני עם N95 8GB, אני לא חושב שיש אפליקציה מתאימה למכשיר הנ"ל.

ששאלתי את נציגת סלקום היא אמרה: "תוכל להתקשר ונוכל לעזור לך בכל רגע שתצטרך" אמרתי לה שזה יפה אבל לא פרקטי מבחינתי כל פעם שאני רוצה לדעת נתונים להתקשר לעבור מאה שלוחות, לחכות לנציג ולקבל את המידע.

היא פתחה לי את מה שכתבתי בפוסט הראשון אבל זה לא עוזר.

האם האפליקציה "כמה דיברתי" יודעת לעשות את ההפרדה בין דקות ברשת סלקום לדקות פיקס?

פורסם

האפליקציה יודעת להציג מה שמוצג בפירוט באתר המפעילה הסלולרית שלך - אבל אני באמת די בטוח שאין משהו שיכול לעזור לך לסימביאן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים