פורסם 2011 בנובמבר 814 שנים בארה"ב במיוחד קיימת תרבות chan עם מימים (memes) וג'ארגון משלה שזולגים ל"מציאות". קיימות גם קהילות כמו reddit שאני לא מוצא להן מקבילות בארץ (הסב-רדיט של ישראל כמעט ריק).כל מה שמצאתי בארץ זה שניי צ'אנים כמעט לא פעילים, וריכוז ישראלים באגף הבינלאומי של krautchan הגרמני דוקא.לא יכול להיות שרק לי יש רעיונות לגרפיקות ולמימים. אז איפה כולם?[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 בנובמבר 814 שנים אף אחד לא הולך להגיב לת'רד הזה, אז אני אגאל אותו מיסוריו ופשוט אתן לך את התשובה-פשוט, כי כל אתר כזה שיוקם בעברית יוצף אחרי בדיוק יומיים בעארסים, עברייני מקלדת, ושאר ירקות. כל מי שיש לו טיפת שכל בקודקוד בישראל יודע שפה זרה כלשהי, ופשוט גולש באתר של אחת המדינות האחרות.היה ניסיון ישראלי כזה, אבל כמו שראית, נכשל נמרצות בדיוק מסיבה זו עד שנטשו אותו.
פורסם 2011 בנובמבר 814 שנים מחבר בשביל עברייני מקלדת יש את Ynet.4CH הוא התחתית, יש הרבה צ'אנים ברשת, רבים איכותיים יותר וממכרים.חבל, זה היה יכול להיות ניסויי מעניין...
פורסם 2011 בנובמבר 1314 שנים השאלה היותר מתאימה היא; "מדוע לא קיימת תרבות בארץ?". אכן 1:0 אין כמו קצת NAYN ניתן לו רק טוויסט ישראלי
פורסם 2011 בנובמבר 1414 שנים אמממ...מה זה בכלל chan? מה עושים שם ומה זה תורם לעולם? אני רק יודע שזה קשור לאנימות או משהו כזה.
פורסם 2011 בנובמבר 1414 שנים אמממ...מה זה בכלל chan? מה עושים שם ומה זה תורם לעולם? אני רק יודע שזה קשור לאנימות או משהו כזה.chan=channel, אין פה משמעות חבויה או משהו. אלו לוחות BBS אנונימיים שכל אחד תוקע בהם מה שבא לו בהתאם לנושא הלוח, וזהו.יש בד"כ מעט מאוד עד אפס חוקים, וזה כל הסיפור. תחשוב על משהו כמו ערוץ IRC בלי מודרים וחוקים, רק שפועל עם פוסטים על לוח באינטרנט במקום בתוכנת צ'אט IRC.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.