עבור לתוכן

רכישת אייפון 4 או אייפון 4S

Featured Replies

פורסם

שלום

זה המצב: הפלאפון הנוכחי שלי גוסס ואני חייב להחליף אותו במהרה.

אגב הקנייה אני עוזב את אורנג' ועובר למסלול החיילים של פלאפון.

ההתלבטות היא כזו: להצטרף למסלול החיילים ולבחור באייפון 4, או להביא אייפון 4S מחו''ל ולהצטרף למסלול חיילים בפלאפון.

יש לי מישהו בחו''ל שבעקרון יכול להביא את ה- 4S, , אבל אי לא יודע מה הזמינות ואם ניתן להכנס לחנות (המישהו הזה נמצא בניו-יורק) ופשוט לרכוש אותו... אמנם הוא הרבה יותר זול (2400 ש"ח לאייפון 16 ג'יגהבייט ולא-נעול, לעומת 4100 ש"ח בפלאפון), אבל בטח יש כל מיני סעיפים קטנים בחוק ניתוק זיקה והתנערות של החברות שגורמים לי לחשוש מהאפשרות הזו...

מה אתם אומרים?

תודה מראש

רועי

פורסם

קודם כל היה שרשור דומה אתה יכול לחפש כמה נושאים למטה, דבר שני בכל מקרה אם אתה בונה על ניתוק זיקה אתה תצטרך לחכות שהמכשיר ישווק ברשתות.

כרגע אתה יכול להשיג את המכשיר בארץ רק בחנות פרטית במחיר בסביבות ה 4500 שח ל16 ג'יגה, המחיר שראית 4100 זה לאייפון 4 הרגיל.

פורסם
  • מחבר

תודה

התכוונתי לכך בחו"ל (לפי האתר של אפל) אייפון 4S עם 16 ג'יגה יעלה 2100 ש"ח.

המחיר שנקבתי בו - 4100 ש"ח (115 ש"ח ל- 36 חודשים) - כוון לאייפון 4 רגיל עם 8 ג'יגה...

האם יש איזושהי דרך שבה אוכל להנות גם מ- 4S וגם ממסלול החיילים?

פורסם

בכל מקרה אם אתה בונה על ניתוק זיקה אתה תצטרך לחכות שהמכשיר ישווק ברשתות.

מה? למה? מאיפה הבאת את זה? יש החזרים על כל מכשיר בעולם, בלי שום קשר לחברה, בהצגת חשבונית.

פורסם

יש ניתוק זיקה על כל מכשיר.

אבל אם החברה לא מוכרת את המכשיר הזה ההחזר יהיה יותר נמוך.

תחלק את המחיר של המכשיר ב36.

אם המכשיר נמכר אצלהם אז הם יביאו החזרים באותו סכום כאילו קנית אותם, אז אתה יכול לקנות ביותר זול ולקבל החזר יותר גבוה

פורסם

בדיוק.

אבל מה זה משנה?

פורסם

יש ניתוק זיקה על כל מכשיר.

אבל אם החברה לא מוכרת את המכשיר הזה ההחזר יהיה יותר נמוך.

תחלק את המחיר של המכשיר ב36.

אם המכשיר נמכר אצלהם אז הם יביאו החזרים באותו סכום כאילו קנית אותם, אז אתה יכול לקנות ביותר זול ולקבל החזר יותר גבוה

אתה פשוט מטעה אנשים ללא הכרה של חוק ניתוק זיקה - ישנם מכשירים שבמחיר מסוים היה ניתן לקבל עליהם החזר גבוה יותר בתקופה שלפני שיווקם בחברות הסלולר. בנוסף לכך, אם המכשיר משווק בחברות הסלולר עלייך לעמוד בכל התנאים שלקוח רגיל יעמוד בהם, כלומר, התחייבות לרמת שימוש גבוהה, התחייבות לחבילת גלישה והתחייבות אפשרית לחבילה מועשרת (חבילת גלישה + כל מיני תוספות שאין בהם צורך).

צריך לבדוק ספציפית כל מכשיר ומחירו ובהתאם לכך לבחור בחברת הסלולר שנותנת את ההחזר הגבוה ביותר בעבור רמת השימשו הנמוכה ביותר.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות

מה הייתם עושים במקומי? קצת הסתבכתי עם כל המידע

פורסם

מתנצל על הטעות, לפי מה שידעתי ושמעתי החברות נתנו רק זיכויים על מכשירים שקיימים אצלם, אבל כנראה שאו שהחוק השתנה או שהטעו אותי.

פורסם

אתה פשוט מטעה אנשים ללא הכרה של חוק ניתוק זיקה - ישנם מכשירים שבמחיר מסוים היה ניתן לקבל עליהם החזר גבוה יותר בתקופה שלפני שיווקם בחברות הסלולר. בנוסף לכך, אם המכשיר משווק בחברות הסלולר עלייך לעמוד בכל התנאים שלקוח רגיל יעמוד בהם, כלומר, התחייבות לרמת שימוש גבוהה, התחייבות לחבילת גלישה והתחייבות אפשרית לחבילה מועשרת (חבילת גלישה + כל מיני תוספות שאין בהם צורך).

צריך לבדוק ספציפית כל מכשיר ומחירו ובהתאם לכך לבחור בחברת הסלולר שנותנת את ההחזר הגבוה ביותר בעבור רמת השימשו הנמוכה ביותר.

סליחה עם הטעתי מישהו, הכוונה שלי הייתה שלכל חברה ומכשיר יש את התנאים שלה כמו שאתה אומר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים