עבור לתוכן

מתלבט אם לקנות גלקסי S2 או לא...

Featured Replies

פורסם

אז ככה-

אחרי שנתיים עם סוני אריקסון YARI, הגיע הזמן שגם אני אשדרג לסמארטפון חדש. כמובן שאני קונה באופן פרטי ולא מהחברה ואשתמש בחוק ניתוק זיקה.

מה הדרישות שלי מהמכשיר?

אני סטודנט, לכן אחד הדברים הכי חשובים שאני רוצה במכשיר הוא לקרוא PDFים באופן ברור וקריא. כמובן שחשוב שיהיה דפדפן איכותי, וגישה נוחה למיילים.

בנוסף-סינכרון מלא בין Google Calendar ללוח שנה במכשיר (סה"כ דברים דיי סטנדרטים במכשירים של היום).

אז מה ההתלבטות?

שעד היום רציתי אייפון. אבל ההאכזבה מהאייפון 4S החדש, והמחיר היקר של המכשיר בארץ דיי מונעים ממני אפשרות לקנות אותו. (אין לי ממש אופציה להביא אחד מחו"ל, ונראה לי שלהזמין אחד מהאינטרנט- אם זה אייבי וכדומה, זה קצת סיכון מבחינתי).

אבל, גיליתי את האנדרואיד והמחיר המפתה של גלקסי S2, דיי הביא אותי לבחור בו. (2400 ש"ח נכון להיום בזאפ...)

אבל עדיין ההחלטה שלי אינה שלמה, לכן אני מתייעץ אתכם. שמעתי גם על המכשיר החדש של גוגל-Galaxy Nexus, האם הוא שווה את ההמתנה הנוספת? לפי GSMARENA, מדובר על עוד כשבועיים לערך.

אשמח לתגובות בעניין.

תודה! :)

פורסם

שים לב שהנקסוס יהיה גדול ויקר. עוד אופציות בשבילך זה-

htc sensation xe, אם תקרא PDF הרזולוציה יכולה לעזור. הוא כרגע נמכר קצת יקר אבל מחירו ירד בקרוב מאוד

וגם המוטורולה RAZR שקצת יותר רחוק מהגעה למלאי, אבל גם אופציה טובה, מסך עוד יותר טוב, גם יהיה יקר כיתחיל להימכר.

א

פורסם

מה אם האפשרות של טבלט, חשבתה על זה? במידה ואתה מרוצה מהמכשיר הישן בתור מה שאתה צריך מטלפון. ככה תקבל מסך יותר גדול.

פורסם

מחזק

נשמע שאתה צריך יותר טאבלט מאשר סמארטפון

פורסם
  • מחבר

הסתכלתי על ה-HTC והמוטורולה שהצעתם, שניהם באים עם גירסת אנדרואיד שיש כבר בגלקסי S2, פרט לקצת יותר פיקסלים, לא כ"כ הבנתי למה הם שווים את התוספת במחיר... אם תוכל לפרט אני אשמח.

התלהבתי מהנקסוס בעיקר בגלל שהוא מגיע מובנה עם הגירסה החדשה ביותר של אנדרואיד, למיטב הבנתי זה יתרון. השאלה אם הוא שווה את זמן ההמתנה, הוא מושק באירופה רק ב-17 בנובמבר.

לגבי טבלט-יצא לי לחשוב על זה כבר, כן זה אופציה מעניינת. אבל אני חושב על זה אולי בעתיד כתוספת לצד הסמארטפון ולא במקומו,

אחרי שנתיים אני מעוניין להחליף את הסלולרי ולהתקדם למשהו קצת יותר עדכני. בנוסף, טבלט זה עדיין לא משהו שאני יכול לקחת איתי לכל מקום, אם זה לקרוא/לשלוח איימילים שאני לא ליד מחשב וכדומה (לא יהיה לי נוח לשבת ברכבת/אוטובוס ולשלוף איזה טבלט בשביל אימייל של 2 שורות...)

פורסם

1. גרסה רשמית זה לא הכל, בHTC יש לך את ממשק הסנס שטוב בהרבה מהסמסונג, עוד 300MHZ למעבד, בניה יותר איכותית ונראה לדעתי יותר טוב, ואוזניות של DR.DRE שעולות כמה מאות שקלים בנפרד, אבל גם חסרונות יש לו על הS2 כמובן. הסנסיישן הרגיל שהיה אמור להתחרות בS2 אבל די מפסיד בנושא, עולה כ2000 שקל. בנוסף העדכון ל4.0, כולל ממשק הסנס, יגיע בתחילת השנה. מבחינת תוספת המחיר- הסנסיישן XE אמור להחליף את הסנסיישן הרגיל וכולל שיפורים קטנים, כרגע הוא יקר אבל המחיר שלו ירגע בקרוב לדעתי.

2. המוטורולה מגיע עם מסך יותר טוב, מעבד יותר טוב ועוד כמה דברים, יקבל עדכון ל4.0 גם, יש עליו דיון עכשיו פה בפורום אז תעיין.

לא מדובר בדברים שעדיפים בהרבה, פשוט הצעתי לך אופציות נוספות שכדאי לשקול\לבדוק

פורסם

רק אם נדייק, מבחינת ביצועים, סנאפדרגון ב-1.5 שווה לאקסוניס ב-1.2 (אפשר לראות זאת ע"פ גירסת ה-SGS II של טי-מובייל בארה"ב), ככה שההבדל של ה-300Mhz הוא לא רלוונטי.

פורסם
  • מחבר

אחרי שקראתי קצת על ה-HTC והמוטורולה, אני חושב שבכל זאת אלך על הגלקסי.

לדעתי שניהם לא שווים את התוספת במחיר, אולי אחכה מספר ימים כדי לראות מה יהיה המחיר של הגלקסי נקסוס.

תודה על העזרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים