עבור לתוכן

מחפש נגן סרטים לאנדרואיד שקורא הרבה פורמטים ומריץ אותם חלק (HTC INSPIRE)

Featured Replies

פורסם

יש לי HTC INSPIRE (מקביל אמריקאי ל-DESIRE HD) עם רום MIUI 2.3.5.

לאחרונה אני צופה יותר ויותר בסרטים (לרוב ב-DVDRIP) במכשיר ושמתי לב כי קבציי AVI ,XVID ודומים הוא לא מצליח לפתוח. אני מניח שמדובר בנגן.

ניסיתי את MX VIDEO PLAYER שהוא מאוד נוח ונחמד ועושה SCALE נהדר להתאמה למסך מלא או פורמטיי מתיחה/צפיה שונים.

לעומת זאת MOBO PRO PLAYER מריץ הכל, אבל מקרטע בסרטים הבעייתיים.

אשמח להמלצות שלכם!

תודה! :xyxthumbs:

נ.ב-

באותה הזדמנות אשמח לשמוע אם יש לכם המלצות לנגן מוזיקה טוב (ניסיתי בתחום הנ"ל הרבה- POWER AMP, DOUBLE TWIST ועוד..).

פורסם

תנסה עם mVideoPlayer

אני מזמן הגעתי למסקנה שכל הנגנים הם בדיוק אותו הדבר, ועל כן אני משתמש בסטוק של סמסונג....

נ.ב

למה לא בנושא "אנדרואיד- תוכנות מומלצות" בסטיקי?

פורסם

Rock Player

פורסם
  • מחבר

XTRACT,

רוק פלייר עושה עבודה מצוינת! :yelclap:

מצאתי על הדרך עוד נגן ( QQPLAYER) שעושה את העבודה אבל פחות טוב כי הוא לא מבצע התאמה תוכנתית ויש קצת לוק של LOW FPS ויש "צללית" קלה.

ברמת העיקרון מרבית הנגנים/תוכנות צילום כולם ברובם "אותו חרא" אבל יש כאלה שהם יותר חכמות ויש כאלה שהם יותר עם לוק "אפלי" ויש כאלה שהם נטו פשוטות לשימוש ונטולות פונקציות חכמות.

לדוגמה יש נגניי וידיאו מסוימים שיכולים לבצע SCALE לתצוגה כמו באייפון ועל ידי כך לאכול את הפסים השחורים וקצת מהצדדים ואז התצוגה המתקבלת הינה על כל המסך (אם מדברים על סרט ברזולוציה נמוכה , אזיי גם הסרט לרוב יראה מתוך והאייכות תראה על הפנים).

פורסם

יצא BSPLAYER לאנדרואיד שמתיימר לתמוך בהאצת חומרה

פורסם
  • מחבר

התקנתי BSPLAYER והוא גם כן מצוין! הממשק והיכולות לא רעות. הוא מסוגל להוריד FPS במקרה והמכשיר אינו מסוגל להריץ את הסרט כי הוא כבד מדי. מלבד זה, כמו שOMRIJ ציין BS תומך גם בהאצת חומרה.

בכל אופן זה לא מעניין אותי יותר מדי כי המכשיר שלי יחסית "חלש" בשוק לצד כל הכפוליי ליבה ששם זה יהיה מעניין לראות איך האצת חומרה עוזרת בהרצת 1080P.

הדבר "הרע" ב-BS, זה שהוא נראה עיצובית על הפנים ביחס לנגנים אחרים בעליי לוק יותר "יוקרתי" ומושקע מאשר "מקשים עם" לוק זול ופלסטיקי שכזה.

הארה אחרונה- במרקט יש פלאג-אינים לכל סדרת מעבדים שונה ואז הביצועים אמורים להיות יותר טובים להבנתי. מכיוון ואני לא ממש זוכר איזה מעבד רץ בתוך האינספייר (DHD), אז התקנתי את הפלאג בעל ה-V הכי גבוה.

מקווה שלא בילבלתי אתכם עם פלאג-אינים שלא קשורים בכלל לנושא.. :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים