עבור לתוכן

חבילות גלישה ומהירות

Featured Replies

פורסם

היי, לפי מה שאני יודע אורנג' ופלאפון נותנות חבילות גלישה לפי נפח ואילו סלקום לפי מהירות וגלישה ללא הגבלה.

השאלה שלי מה המהירות בחברות אורנג' ופלאפון ? אם הם הרבה יותר מהירים אז כדאי לקחת מהם חבילה לפי נפח, ואם המהירות דומה לזאת של סלקום אז עדיף לקחת מהם, כי שם זה ללא הגבלה...

אני מרוצה מהמהירות של אורנג', ולכן חושש שהמהירויות של 1M בסלקום היא יותר איטית.

פורסם

פלאפון מציעים מהירות תאורטית של 7.2 ואורנג' אאל"ט אותו דבר. באופן מעשי בפלאפון אפשר להגיע ל-3-4 (ויותר מזה, אבל סביר להניח שבאופן רגיל תגלוש במגה וחצי-שניים, שזה מספיק לגמרי), ובאורנג' זה מאוד תלוי - יש אזורים שתקבל בקושי חצי מגה ויש אזורים שבכיף תקבל 3 מגה ויותר.

אגב, אני בסלקום על 384 ק"ב, משלם 25 שקל בחודש ותאמין לי שלרוב השימושים זה מספיק (כולל TETHERING, כלומר גלישה במחשב באמצעות הטלפון שמשמש כמודם). אולי קצת איטי, אבל מספיק בהחלט.

פורסם

בטוח לגהי הנתונים? אני זוכר שפורסם המחקר הבינלאומי על מהירויות גלישה, ובו נמצא שפלאפון היא המהירה בעולם, במהירות של מגה וחצי...

פורסם
  • מחבר

פלאפון לא רלוונתית, אני מדבר מעט, ובפלאפון אמרו לי שאי אפשר לקחת חבילת גלישה למי שמדבר מעט :kopfpatsch:

אני עכשיו באורנג' והציעו לי תשלום קבוע של 12 ש"ח ו 2.5GB של גלישה ב 64 ש"ח.

מצד שני בסלקום מציעים תשלום קבוע של 30 ש"ח וגלישה במהירות 1M ללא הגבלה ב 70 ש"ח (או מהירות של 0.5M ב 50 ש"ח, זה מספיק ?)

פורסם

גם 384 אמור להספיק, אבל ההצעה של אורנג' כנראה הכי משתלמת. 2.5 ג'יגה זה המון (אלא אם אתה טוחן יוטיוב 24/7) והמהירות לא מוגבלת, ותשלם פחות מאשר חבילת 0.5 מגה עם דמי שימוש קבועים...

פורסם

קח בחשבון שגם חבילת הגלישה בפלאפון היא "לא מוגבלת" (לפי הגדרת חברות הסלולר בארץ), כלומר אמנם היא 2 gb, אבל אחרי זה אתה עדיין יכול לגלוש רק המהירות יורדת ל200kbit/sec

פורסם

למה לא לחכות לחברות הוירטואליות? בטוח שיהיו מחירים יותר אטרקטיביים.

פורסם
  • מחבר

Yossarian2, אמרתי כבר ש"פלאפון לא רלוונתית, אני מדבר מעט, ובפלאפון אמרו לי שאי אפשר לקחת חבילת גלישה למי שמדבר מעט".

באורנג' אחרי שהחבילה שלך נגמרת אתה מתחיל לשלם לפי מגה (אותה מהירות).

למה לא לחכות לחברות הוירטואליות? בטוח שיהיו מחירים יותר אטרקטיביים.

כי עכשיו יש לי חבילה של 30MB והיא כבר נגמרה אחרי 5 ימים...

חוץ מזה עכשיו הצטרפתי ל 2.5GB של אורנג' ללא התחיבות (!) ואחרי שחברות וירטואליות יצטרפו אני יעבור אליהם ;)

תודה לכולם ! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים