עבור לתוכן

הפיכת IPod touch ל- IPhone

Featured Replies

פורסם

שמעתי שיש אופציה כזאת בעזרת חומרה.

כל מה שמצאתי באינטרנט מתייחס לעבודה עם VOIP שאני לא בטוח שזאת הדרך הנוחה עבורי.

בקיצור, האם יש דרך אמיתית להפוך אותו לטלפון מן השורה? (שיחות , SMS , גלישה באינטרנט)?

תודה.

עכשיו אני קורא קצת על Apple Peel. מישהו מכיר?

פורסם

שמעתי על איזו דרך מעניינת.

אתה הולך לחנות וקונה iPhone ולא iPod.

זה בד"כ אחלה דרך.

פורסם

דובר על כך באתר באיזה שירשור יחסית ארוך של כמה עמודים, תחפש זאת.

מעבר לכך העניין דורש פריצה ולהבנתי מהשרשור דאז היה מדובר כי התוסף החומרתי שנראה כמו קייס לאייפוד לפעמים מקרטע ולא תמיד הכי אמין, בקטע של שיחות וכד'...

במחירים של היום אייפון זה דבר יחסית "זול". לא הייתי מתעסק עם האפל פיל...

BTW- התוסף הנ"ל לא יתן לך פיצ'רים שיש רק באייפון כמו מצלמה יותר טובה, פלאש פיזי, GPS ועוד כמה תכונות שיותר נפוצות באייפון.

בהנחה שאין לך כסף לאייפון יש מספיק פתרונות אנדרואידים מצוינים בשלל התקציבים שיעשו את העבודה.

פורסם
  • מחבר

שמעתי על איזו דרך מעניינת.

אתה הולך לחנות וקונה iPhone ולא iPod.

זה בד"כ אחלה דרך.

:lol: :lol: :lol:

כבר אמרתי שיש לי IPod ולא iPhone?

אישתי קנתה לי את זה במתנה, עכשיו אני רוצה לראות אם אפשר לעשות עם זה משהו.

פורסם

כן, פשוט מאוד.

תבצע הלחמת צ'יפ של תקשורת סלולארית, ללוח המרכזי של ה IPOD. אח"כ תמתח אנטנה מתאימה.

אח"כ תפרוץ את ה IPOD כך שהוא יחשוב שהוא IPHONE.

וזהו, סיימת.

העצה אגב, בחינם.

פורסם

:facepalm: 3 משתמשים עם תגובות מיותרות לחלוטין

כן, אפשר להפוך IPOD ל IPHONE, בשביל זה צריך מתאם סלולרי, יש לא מעט הדגמים היותר ידוע הוא הPEEL

בפועל מדובר על מתאם שמוסיף את כל ה"חלקים" שחסרים ל IPOD בשביל לשמש כסלולר, צריך רק להוריד תוכנה (המכשיר צריך להיות פרוץ) שישמש כחייגן לסלולר

פורסם

%$^ .... *מרים את הסנטר מהריצפה* וואו .... אני המום

gman_iL התנצלות כנה על הליגלוג הראשוני שעבר לי בראש כשקראתי את הכותרת, הייתי בטוח שלקחת משהו לפני שפרסמת את הת'רד.

iakovl דבר ראשון סחטן על התמונה בפרופיל :xyxthumbs: דבר שני, אני יכול לשים כל sim card מכל חברה בארץ? אני בדיוק מחפש איזה dumbphone לקנות ונראה לי זשה עדיף בהרבה (עוד לא בדקתי מחיר של התוסף)

ותודה על פתיחת העיניים

פורסם

בתור מי שניסה את זה במשך הרבה זמן ועבר כמה דגמים של ה"פיל" מאד לא ממליץ.. בסוף קניתי אייפון וזה אומר הכל...

פורסם
  • מחבר

התגובות באמת על ה- PEEL מעורבות בנוסף הם מצהירים שהם בדקו את הסחורה שלהם עם אורנג' וסלקום שזה נחמד כמובן ,

אבל לי יש פלאפון.

בכל מקרה , עושה רושם שאין קסמים פה , לפחות לא כרגע ואני כנראה ישאר ביד עם איפוד ולא משהו אחר.

פורסם

המממ... חבל אבל צפוי, מזל שהצלחתי להחזיק את עצמי לא לקנות. תודה על התגובות.

פורסם

עוד אפשרות היא ... גירושים. :P

אי אפשר להחזיר אותו?

פורסם

אני אישית מאד נהנה ממנו, כל מה שאייפון עושה רק בלי החלק המעצבן, הטלפון.

משחקים, תוכנות, שעון מעורר, נגן מוזיקה, מצלמה (פחות איכותית) , מצלמת וידאו ועוד ועוד והכל במכשיר אחד קטן בכיס (יותר קטן מהאייפון בצורה די משמעותית).

לגבי פותח הת'רד ... אם הוא רוצה אייפון 4 אז ה-Touch באמת מיותר וניתן למכור אותו בלא מעט כסף, אני מעדיף טלפון פשוט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים