עבור לתוכן

בעיה בטורנטים - אשמת הספקית?

Featured Replies

פורסם

שלום,

בעבר השתמשתי בטורנטים והיה בסדר גמור,לאחר מכן שמרתי על הטראקרים הפרטיים פעילים ברמת המינימום כדי שישאר החשבון ולא מעבר לזה.

עכשיו אני רוצה לחזור ולהשתמש אבל נתקלתי בבעיה ממש מוזר, פורטים אני יודע לפתוח, המהירות דווקא בסדר ממה שראיתי, הבעיה שלי היא יצירת תקשורת עם הטראקרים או לאחר שנוצרה תקשורת העדכון נכשל.

ניסיתי לעקוב אחרי כל מיני מדריכים באתר הרשמי וגם ממקומות אחרים, הטורנטים הרבה פעמים נעשים אדומים בגלל שהתוכנה לא מצליחה לתקשר עם הטראקר, היא מנסה לזמן מה ולאחר מכן זה הופך לoffline (timed out).

מה הבעיה פה? זה נראה שזה בא מהספקית, גם בTEST שיש שם כל שרת שאני מנסה לבדוק דרכו את המהירות נותן לי TIMED OUT ובנוסף בבדיקת פורטים (וזה משהו לא חדש) בשעות הפחות עמוסות הוא מאשר שהפורטים פתוחים ובשעות העומס הוא משנה את דעתו מפעם לפעם (כנראה עוד תוצאה של timed out בבדיקה הזו).

אני כרגע ב014 במהירות 5 מגה ללא גיימר.

יש עוד מישהו שנתקל בבעיה הזו?

יכול להיות שאני טועה והספקית בסדר גמור וזה משהו אצלי? לא עולים לי רעיונות אחרים.

תודה.

פורסם
  • מחבר

בשעה הזו של הבוקר כל הטורנטים ירוקים,

כשאני עוצר אותם ואז ממשיך כדי שינסו ליצור קשר עם הטראקרים או שעושה update tracker ידני הם יוצרים קשר ומעדכנים כל כך מהר שלא מספיקים לראות אפילו את ה"updating" ישר זה עידכן..

דבר שתורם לחשד שלי ככל הנראה?

פורסם

אני יודע רק לגבי המהירות, שספקיות בוודאי מגבילות בשעות היום

וגם אם שילמת על 5Mb לשנייה, אתה לא תקבל מצד הספקיות את המהירות ששילמת עליה

(למרות שאין שום בעיה טכנית להוריד במהירות הזאת)

הן בוודאי יכחישו זאת.

אבל למזלך יש כלי שאפשר לבדוק איתו וכך תוכל להתעמת איתם עם תוצאות מוכחות

הנה:

http://broadband.mpi-sws.org/transparency/bttest.php

פורסם

וגם אם שילמת על 5Mb לשנייה, אתה לא תקבל מצד הספקיות את המהירות ששילמת עליה

(למרות שאין שום בעיה טכנית להוריד במהירות הזאת)

אתה משלם על הצינור אבל הלחץ בצינור זה התפקיד של הספקית. יש באמת בעיה להוריד במהירות שאתה משלם עליה כי היא מהירות מקסימום.הספקית רק מתחייבת לא לספק לך יותר מהמהירות הזאת . בפועל יש להם בעיה לספק את לכולם את הרוחב פס שהם שילמו עליו כי רוחב פס לחו"ל עולה לפחות 100$ למגה לחודש והספקיות מרוויחות ממכירת רוחב פס יקר בזול- הם פשוט מוכרים אותו להרבה מאוד אנשים. הרווחים שלהם באים מהתמודדות עם עומס.

פורסם
  • מחבר

סטיתם טיפה מהנושא, פה לא מודבר על מהירות כלל.

איך אפשר להסביר שבשעות הבוקר המוקדמות מאוד (0600) הכל עבד מעולה?

פורסם

סטיתם טיפה מהנושא, פה לא מודבר על מהירות כלל.

איך אפשר להסביר שבשעות הבוקר המוקדמות מאוד (0600) הכל עבד מעולה?

לא היה עומס...

לספקית יש בערך 1 מגה לחו"ל לכל 25 משתמשים (לפי כתבות שקראתי) . כשיש הרבה אנשים שמשתמשים במשאב המוגבל , רוחב הפס לחו"ל אז המהירות יורדת לרוב בהתאם לקריטריונים שהספקית קבעה. 014 ידועים כספק טוב לtorrent אבל בגלל זה דברים אחרים כמו youtube לרוב לא עובדים כלכך טוב. בtorrent יורד הכל על מקסימום לא משנה איזה שעה אולי בגלל שיש לי גיימר (למרות שאני צריך את הגיימר למשחקים ולא להורדות).

לתעדף הורדות גדולות כמו torrent זה בלתי הגיוני אולי מי שמסיים מהר חוסך רוחב פס בupload ע"י הפסקה. תמיד הורדות גדולות צריכות לקחת את המושב האחורי ולקבל עדיפות מינימאלית. בגלל זה ממש קשה לעשות streaming ב014 - הtorrents גוזלים את רוב רוחב הפס...

פורסם

כמובן תפעיל הצפנה יוצאת ונכנסת, וכן uTP.

פורסם
  • מחבר

כמובן תפעיל הצפנה יוצאת ונכנסת, וכן uTP.

פעיל אצלי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים