עבור לתוכן

RAZR VS galaxy nexus - המלצות?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מתכוון להזמין בקרוב סמארטפון וחשבתי כמובן על 2 הדגמים הנל. מה אתם אומרים מה עדיף?

אני נוטה יותר לכיוון ה RAZR, אני מאוד אוהב את איכות הבנייה שלו (קוולר!) ונראה לי גם הסוללה שלו תחזיק יותר (לא יודע איך הסוללה של הנקסוס תחזיק מסך 4.65).

אז מה אתם חושבים?

אגב אני מתכנן להזמין מCLOVE. יש אתרים נוספים שאפשר להזמין משם?

פורסם

היות ושניהם עדיין לא זמינים לרכישה,

אולי כדאי לך גם לשקול את HTC Rezound (למרות שלפי GSMARENA הוא מגיע רק עם CDMA...) הדנדש.

בגדול המכשירים מאוד דומים זה לזה,

ראה השוואה פה-

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4219&idPhone2=4273

אני חושב שכדאי לך לקחת את האחד שנראה לך טוב יותר. בגדול הם מאוד דומים (למוטורולה מצלמה טובה יותר [אולי] אך לנקסוס מסך טוב יותר [אך גם גדול יותר])..

פורסם

אני הייתי ממתין קצת ולא קונה מכשיר Android עם כפתורים פיזיים, שהולכים להעלם בגרסא הבאה.

פורסם

משהו אומר לי שHTC בגרסת GSM לא יהיה זמין אצלנו בקרוב :-\

פורסם

היות ושניהם עדיין לא זמינים לרכישה,

אולי כדאי לך גם לשקול את HTC Rezound (למרות שלפי GSMARENA הוא מגיע רק עם CDMA...) הדנדש.

בגדול המכשירים מאוד דומים זה לזה,

ראה השוואה פה-

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4219&idPhone2=4273

אני חושב שכדאי לך לקחת את האחד שנראה לך טוב יותר. בגדול הם מאוד דומים (למוטורולה מצלמה טובה יותר [אולי] אך לנקסוס מסך טוב יותר [אך גם גדול יותר])..

אין מה לעשות עם REZOUND בארץ פלאפון לא תומכים בתדרים שלו

הייתי הולך על AMAZE 4G

פורסם

המכשיר רק הוכרז לפני כמה ימים (יום ו'?), לא הייתי מוותר על האופטימיות כל כך מהר...

פורסם

אני לא הייתי קונה כרגע אף מכשיר שלא יוצא במראש עם אנדרואיד ICS.

המערכת כבר כוללת תמיכה מלאה בעברית, שזה לדעתי משהו שקשה לוותר עליו.

אם כבר קונים מכשיר חדש כרגע או בעוד כמה חודשים, למה להתפשר ועדיין לרדוף

אחרי ROMים ותיקונים?

זה גם נראה לי תמוה שמכשירים כאלה חדשים, עדיין יוצאים עם אנדוראיד ישן יותר,

אבל בסדר, אני מצידי אעשה את הבחירה שלי ופשוט לא אקנה אותם.

וכך הייתי ממליץ גם לאחרים. או אנדרואיד 4, או כלום(או שתקנו עכשיו Nexus Galaxy,

או שתחכו למכשירים אחרים שייצאו עם המערכת).

פורסם

אם כבר בנושא ROM-ים: ה-RAZR לא יהיה כרגיל עם בוטלודר נעול, מה שיקשה על פיתוח/התקנה של ROM-ים?

פורסם

@לב

כל המכשירים החדשים יקבלו עידכון של ANDROID 4

אין מה למהר החברות יעשו אותה מותאמת ויציבה כל האפשר

בגלל זה "להתפשר" על NEXUS נראה לי לא הגיוני

פורסם
  • מחבר

תודה לכל העונים..

אני אזמין בקרוב את הRAZR, מקווה שהסוללה באמת תחזיק כמו שאומרים בביקורות.

פורסם

@לב

כל המכשירים החדשים יקבלו עידכון של ANDROID 4

אין מה למהר החברות יעשו אותה מותאמת ויציבה כל האפשר

בגלל זה "להתפשר" על NEXUS נראה לי לא הגיוני

באיזשהו שלב חגיגת העדכונים(בשלב מוקדם מאוד) תפסק.

ואז אתה תשאר עם מכשיר יקר ומיושן.

בנקסוס אתה תדחה את הקץ, אבל עדיין המכשיר שלך יקבל עדכונים

הרבה אחרי שה-SGS 2 כבר יישכח מהעולם, כפי שנשכח הגלאקסי 1.

פורסם

לא מסכים NEXUS קיבל את ה ICS מוקדם מאוד בגלל שזה סטוק

חברות אחרות נוהגות לשנות אותם לצרכיהם לכן זה לוקח להם יותר זמן אז אין כאן השוואה

אם תיהיה הפסקה מוקדמת של עידכונים זה יהיה בגלל הרבה עבודה על המ"ע והרבה פחות בגלל שהוא מיושן

אין הבדל חומרתית בניהם לכן שום פלאפון מהם לא "יתיישן" קודם ולא יקבל עידכון חדש

פורסם

ברור שיש השוואה, למה אני צריך לחכות שבועות ולרוב חודשים רבים כדי לקבל גרסא רק כי חברה רוצה לשים את הלונצ'ר שלה ? מעניין מתי כבר איזשהי חברה מהגדולות תרים את הכפפה ותרד מהעניין הזה, זה היה נחמד בהתחלה, אבל עכשיו זה צריך לבוא כחלק משינוי התפישה עם ICS...

פורסם

ביקורות שמתחילות לצאת על הרייזר טוענות שהמצלמה שלו לא משהו, מה שלא משאיר אותו עם הרבה יתרונות על הנקסוס חוץ מהמחיר...

פורסם

ביקורות שמתחילות לצאת על הרייזר טוענות שהמצלמה שלו לא משהו, מה שלא משאיר אותו עם הרבה יתרונות על הנקסוס חוץ מהמחיר...

איפה יש ביקורות על המצלמה?

אני צריך לבחור בין RAZR וSG S2 לאשתי בחודש -חודשיים הבאים ומצלמה זה פקטור אבל כל דבר יהיה שיפור עצום על מה שיש לה עכשיו. ראיתי את זה היום:

יש לו שני חלקים והשני מדבר על המצלמה - הוא די מנסה למכור את הטלפון (מזכיר הרבה את ווריזון) בחלק השני הוא אמר שהאודיו במצלמה טוב ולא רק הצילום והוא גם הדגים.

הקשיחות של ה RAZR הוא גם משהו שיכול להיות + בעיקר כשיש ילדים. ואם הבנתי נכון יש לו גם אפליקציות יעודיות די נוחות . אני כנראה אקח את הRAZR כי אין לי אופציה יותר טובה .

אגב אל תספידו את ה 1 samsung galaxy - המון אנשים בעבודה שלי קנו אותו השנה כי המחיר שלו סביר יחסית והם נהנים מכל רגע. אני מכיר לפחות 5 6 אנשים עם SGS1 .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים