עבור לתוכן

האם יש תוספת מהותית ב-4S שדורשת המתנה עד שיווקו בארץ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

החלטתי לרכוש אייפון. בכל מקרה בכל רגע נתון אני יכול לקום ולקחת אייפון 4, אך כרגע אני לא עושה זאת כי אני ממתין ל-4S.

בזמן האחרון קראתי סקירות רבות על ה-4S, והגעתי למסקנה הבאה:

ל-4S ישנן תכונות "נוספות" על 4:

[list type=decimal]

[*]מצלמה יותר טובה

[*]מפרט טכני חזק יותר

[*]Siri

נקודה מס' 1 לא כל-כך משנה לי, כי כשאני יוצא לטיולים יש לי מצלמה יעודית.

נקודה מס' 2 על-פניה שווה את ההמתנה, אך לא ידוע לי על אפליקציות יעודיות של Apple או חברות גדולות אחרות שתואמות רק ל-4S.

נקודה מס' 3 בכל מקרה לא רלוונטית בתקופה זו לאור ביקורות על תפקוד. האפליקציה גם לא עובדת עם Maps בארץ, ובכלל בעלת ממשק למס' אפליקציות קטם לטעמי.

אם-כן, האם נקודה מס' 2 מצדיקה המתנה לשיווקו של 4S בארץ כדי להנות מיתרון חומרתי? אולי שווה להמתין לו כי הספקים ישווקו את 4 במחיר מוזל (כמו שהיה עם אייפד 1 טרם הגעתו של 2 לארץ, אך לאחר תחילת שיווקו בחו"ל)?

פורסם

אהלן. רשמתי את הביקורת על ה-iPhone 4S באתר וההמלצה שמופיעה בביקורת עדיין רלוונטית אלייך. המכשיר הזה הוא לא יותר מאשר שדרוג מפרט טכני. אם יש לך הצעה טובה ל-iPhone 4 עכשיו לך עליה. ה-4S עולה המון בחנויות פרטיות וההבדל בשימוש יום יומי בינו לבין ה-4 הרגיל הוא זניח עד לא קיים. אם כבר, תנצל את הציפייה ל-4S בשביל לרכוש 4 רגיל בזול יותר. אף אחד לא ישים לב להבדל.

פורסם

אף אחד לא ישים לב כרגע. אם לא בוער לך לרכוש ממש עכשיו כדי להיות ראשון, תחכה ותרכוש 4S ברגע שתוכל מחו"ל או כשהוא יעשה עליה לארץ.

פורסם

אם תוספת של 3000 שח שווה לך את המצלמה 8 מגה פיקסל במקום 5 ומעבד כפול ליבה, אז קנה 4S.

מעבר לזה סירי גם ככה לא שימושית בישראל אלא אם אתה דובר שפה נתמכת כשפת אם, והאייפון 4 לא נופל בשום דבר ורץ לך עם הכל גם ככה.

פורסם

מאיפה הבאת 3 אלף?

פורסם

נגזמתי קצת עם ה 3000 אבל המצב הוא כזה:כרגע סים פרי הכי זול בחול עולה לך באיזור ה3000 זה נכון אבל רוב האוכלוסיה שמשתמשת באייפון עושה את זה מסיבה מסויימת שזה נוחות, פינוק, מכשיר טוב זה מובן וסמל תפוח.

רוב(לא כל) מי שיקנה את ה4אס לא ירצה להתעסק עם להביא מחול אם אין לו קרובים שטסים או חוזרים, ויחכה למכשיר בארץ.

כרגע בארץ המכשיר 16 ג'יגה עולה 4500 מחנות פרטית שגם ממנה רוב אוכלוסיית האייפון לא תקנה, 64 עולה 5800 שח.

מי שיקנה אייפון לרוב יעשה את זה דרך הספקיות עם מסלול מקזז ושם המחיר יתחיל (לפי נסיון ולפי חבר שעובד בפלאפון) באיזור ה 5500-6000 שח.

פורסם

אין לי ספק שמה שאתה אומר נכון אבל מי שהולך וקונה טלפון במחיר הזה הוא פשוט אידיוט. אני נוטה לחשוב שגולשי האתר הזה בד"כ יותר אינטלגנטים משאר האוכלוסיה ולכן אין לי ספק שמי שיקנה איפון 4S יקנה אותו במחיר שפוי. (אלה אם קוראים לך OMRIJ ואתה מזמין כל טלפון חדש של אנדרויד ;) )

בארה"ב ללא מס 4S עולה 100 דולר יותר וכולל גם 8 ג'יגה יותר זכרון פנימי. ככה שאין לי ספק שאם נפלה ההזדמנות, 4S עדיף יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים