פורסם 2011 בנובמבר 314 שנים אשמח לעזרה בהרכבת מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה עד 500 שח2. מה שימושי המחשב? גיימינג על הגדרות גבוהות עבודה עם מסך dell 2007FP ברזלוציה 1650*1050 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 76. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא ולא8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? העדפה ל ksp או iqpc 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? שני צורבי DVD ו HD 1Tמבחינת כרטיס המסך חשבתי על gtx560 תודה על העזרה
פורסם 2011 בנובמבר 314 שנים נראה לי שהדרישות הגבוהות לא כל כך מסתדרות עם התקציב הצנוע יחסית (רק המעבד אוכל לך איזה 1300 שקל, אבל ניתן למומחים גדולים ממני לנסות).
פורסם 2011 בנובמבר 314 שנים זה אפשרי אם כשאתה אומר שאתה מבקש לבנות מפרט סביב המעבד והלוח הנ"ל, הכוונה היא שהם כבר ברשותך והם לא חלק מהתקציב. אם יש לרכוש אותם, אז הדרישות שלך עולות בהרבה על התקציב שלך.
פורסם 2011 בנובמבר 314 שנים מחבר זה אפשרי אם כשאתה אומר שאתה מבקש לבנות מפרט סביב המעבד והלוח הנ"ל, הכוונה היא שהם כבר ברשותך והם לא חלק מהתקציב. אם יש לרכוש אותם, אז הדרישות שלך עולות בהרבה על התקציב שלך.אני אכן מתכוון לכך שהמעבד והלוח כבר ברשותי והם לא חלק מהתקציב לא הייתי ברור בדרישות שליעיקר הדילמה שלי היא לגבי ספק, מארז וכרטיס מסך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.