עבור לתוכן

המלצה לרסיבר לחדר, HK AVR142 ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את קצת את הסאונד בחדר שלי ..

נכון לעכשיו יש לי מערכת ישנה מאוד שמשמשת כמגבר עם רמקולים מדפיים ישנים של SONY ss-h3500 6ohm שאמורים להיות איכותים יחסית לרמקולים ישנים, אין לי מושג מה שאר הנתונים שלהם.. ולא ממש הצלחתי למצוא באינטרנט.

החדר הוא 3X4.

הצורך שלי כרגע הוא במגבר\רסיבר שאליו יחובר ממיר של הוט (HDMI\RCA) ומחשב נייד (HDMI \יציאת סטראופנית של אזוניות )

הוידאו שיצא מהרסיבר אמור להתחבר למסך מחשב DELL 2007WFP דרך חיבור קומפוזיט או SVIDEO.

מה לדעתכם הדרך הטובה ביותר לחיבור המכשירים אחד לשני ?

אני כמובן מחפש רסיבר עם כמה שיותר אופציות לשדרוג בעתיד וכמובן גם כפתור להעברה בין הסאונד של הטלוויזיה לסאונד של המחשב ללא סירבול מיותר.

אינני מבין גדול בכל העניין אבל לאחר קריאה באינטרנט הבנתי שההבדל העיקרי בין הרסיברים הוא כמות המפענחים הנמצאים ברסיבר תהיתי באמת אם הדבר משמעותי לצרכי, אני אכן את רוב הסרטים מוריד מהאינטרנט אך ורק ב720P ומעלה אף פעם לא באמת שמתי לב לסוג קידוד קול שאני מוריד חוץ מDTS שזה דבר שנתקלתי בו, לכן השאלה שלי היא האם כדאי לי לקחת לשיקול את עניין המפענחים?

לאחר גישוש קצר במס' חנויות הומלץ לי הרסיבר הבא: Harman Kardan AVR142 ב1000 ש"ח עם 3 שנים אחריות..

השאלה היא האם הוא יעשה את העבודה והאם באמת המוגבלות שלו במפענחים תפגע בי בעתיד?

והאם אסתדר עם הרמקולים הנוכחים שלי כל עוד לא אקרע להם את הצורה? או שאני חייב לשדרג עכשיו גם רמקולים?

יש המלצה לרסיבר אחר ?

התקציב שלי הוא 1500- 1000 +- לרסיבר

תודה מראש בן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים