עבור לתוכן

GALAXY 2 VS ATRIX - מה עדיף?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

יש לי חבר טוב שהציעו לו 2 מכשירים באותו מחיר בדיוק,

יש הבדל של 2000 שקל בין המכשירים בתאכלס בחברה אורנג' אבל הציעו לו את שתי המכשירים הנ"ל באותו מחיר חודשי.

ובכן מה עדיף?

לא משנה לו הגודל של המכשיר או הצורה העיקר שיעבוד טוב ושיהיה חזק.

לדעתי ה GALAXY עדיף לא?

פורסם

מבין שניהם, חד משמעית הSGS2 עדיף, אבל למה לרכוש באורנג' ולא לרכוש בחוץ ולעשות ניתוק זיקה?

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי בדיוק את הסיפור עם חבר שלי, מוכנים לבטל לו את המסלול רק במידה והוא יקח מכשיר חדש

זה אפשרי להגיד לו דבר כזה בכלל? גם אני לא הבנתי בדיוק...

פורסם

^^ מחזק

ועידף הSGS2 אפילו אם הוא עולה 1000 ש''ח יותר.

לשני המכשירים יש מעבד כפול ליבה שמערכת האנדרואיד הנוכחית לא מנצלת.

בעוד שסמסונג הבטיחו להוציא גרסא של אנדואיד 4.0 לSGS2 כרגע הכיוון עם האטריקס הוא שלא יצא עדכון רשמי.

פורסם
  • מחבר

אוקי אז אני אכתוב את זה ככה.

יש לו מכשיר קודם שלהם של אורנג', גלקסי 1.

הוא רצה לבטל עסקה ולקחת מכשיר חדש..אחרי ששלח אותו 9 פעמים לתיקון וקיבל אותו כל פעם עם אותה תקלה.

עכשיו לפי זה, זה נראה לי כן אפשרי שהם עשו לו ככה, או שעדיין זה לא חוקי? ההתנייה של קנית מכשיר חדש בהחלפה של מכשיר ישן...

שוב תודה לכם על העזרה!

פורסם

קודם כל, חובה עליהם לתת לו מכשיר חדש תקין, אם הם לא יכולים לתקן את המכשיר הישן באופן סופי. המכשיר צריך להיות מאותו סוג, או מסוג עדיף להסכמתו.

אין קשר למסלול זה או אחר, אלא זה פשוט עניין של אחריות, כמו על כל מוצר שאתה קונה בכל מקום. על אורנג' לא חלים חוקים אחרים.

אם ההצעה שהוא קיבל מהם, זה לבטל את השתלומים שנותרו על המכשיר הישן, ובתמורה להתחייב ל36 תשלומים חדשים על המכשיר החדש, אני אישית לא הייתי מסכים.

מהסיבות:

1. הוא כבר שילם על המכשיר הקיים כסף רב. ובהסכמתו להתחיל לשלם על מכשיר חדש, הוא בעצם נותן להם במתנה את המכשיר הישן. (את החלק שכבר שולם על המכשיר הישן)

2. כל הטבה של מסלול חדש, הוא יקבל גם על רכישה של המכשיר מחוץ לאורנ'ג בחנות פרטית. רק ששם, הוא יחזיר את ההשקעה על המכשיר, במחצית מזמן התשלומים באורנג', ובשאר החצי הנותר, מדובר ברווח נקי שלו לכל דבר ועניין.

כך שלדעתי, הוא אוכל אותה פעמיים בהצעה כזו. נותן לאורנ'ג במתנה שליש-חצי גלקסי 1. משלם כפול על מכשיר חדש באורנג' מאשר בשוק החופשי.

פורסם
  • מחבר

זה גם מה שחשבתי בעקרון, שכחתי מהחוק החדש שלגבי מכשיר חדש אתה מקבל החזר...

חבל שלא אמרתי לו על זה לפני, הגאון כבר לקח את ה SGS 2.

משלם כ 300 ש"ח בחודש על 1200+1200 הודעות ודק' ואינטרנט ללא הגבלת גלישה.

לדעתי יצא פה פראייר.

פורסם

אין תוכנית כזאת באורנג'.

פורסם

כנראה הכוונה הייתה למסלול 1300+1300, תוכנית שאני יודע שיש להם בשימור.

פורסם
  • מחבר

^^

אכן זו היתה הכוונה לתוכנית שימור.

אבל לא הבנתי מה הגנוב עשה, קיבל את המכשיר ועשה ניתוק זיקה רק בשביל לעזוב את אורנג'...עבר לסלקום. :screwy:

לא שאני יודע עד כמה זה טוב, אבל על אותה חבילה שהוא מקבל באורנג' ב 300 ש"ח אני משלם 210.

1200+1200 הודעות ושיחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים