עבור לתוכן

מעוניין במכשיר בייתי זול לניגון CD/DVD/DIVX/MP3/SD

Featured Replies

פורסם

בקושי קולנוע ביתי, אבל נראה לי שזה המקום... ;)

יש לי רמקולים 2.1 במרפסת (מקורה) ואני רוצה לשים שם מכשיר שינגן בעיקר מוזיקה עם ממשק נוח וקל לתפעול ככל האפשר.

רצוי משהו זול אבל שיעבוד ולא ישבוק אחרי יומיים.

* כניסת USB חובה

* כניסת SD מאוד רצויה

* יציאת אוזניות/אודיו לרמקולים

* תומך MP3 ו-DIVX (כתוביות בעברית זה בונוס).

* ממשק נוח לתפעול - נראה לי שעדיף מסך בגודל סביר + שלט.

* לא יקר (עד 300-400 ש"ח ועדיף פחות).

חשבתי על איזה נגן DVD זול עם כניסת USB אבל ללא מסך של ממש (רק VFD) הממשק שלו מאוד מסורבל ולא נוח לניווט, במיוחד עם מאות שירים ב-DVD או DOK למשל.

האפשרות השניה שעלתה לי היא DVD נייד עם מסך 7 או 8 אינטש (גם בונוס בנסיעות ונייד יותר) אבל הם יקרים יותר וההתרשמות שלי שמדובר בזבל טהור.

זה למשל: http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22948359

46134-big.jpg

ויש דגמים דומים מאוד של אפקס.

למישהו יש ניסיון עם מכשירים כאלה או רעיון לחלופה טובה יותר עד 300-400 ש"ח?

פורסם

אני מאמין שהוא כן צריך גם אופציה לניגון מ... dvd אז הנגן הזה לא מתאים לו. מעבר לזה שהם לא שולחים לישראל )המוכר הספציפי הזה(.

אני הייתי נכנס לאופיס דיפו / הום סנטר וכו ובוחר את הנגן הכי זול שהם מחזיקים בשביל המטרות שלך. הניווט לא יהיה נוח אבל זו האופציה הכי הגיונית לדעתי. תנסה להתארגן על טלויזיה קטנה אם אפשרי במרפסת כי מכשיר dvd לא נייד לא בא עם אופצייה נוחה לבדוק את תוכן הדיסק בלי מסך לפחות לא כאלה שאני מכיר. גם אני לא אוהב את הניידים אבל אם חייב מסך זו האופציה. שוב, הם כולם אותו הדבר, להכנס לרשת כלשהי ולבקש את הכי זול.

פורסם
  • מחבר

תודה!

אני מאמין שהוא כן צריך גם אופציה לניגון מ... dvd אז הנגן הזה לא מתאים לו.

צודק - זו דרישה הכרחית.

האמת שיש לי איזה מסך LCD-15 אינטש שעוד מתפקד אבל יש לו רק כניסת VGA וזה מסורבל ודורש עוד מקום (עוד שני כבלים מעצבנים לחבר - חשמל עם שנאי חיצוני + VGA). ראיתם נגן DVD זול עם VGA בכלל? אולי איזה ממיר אבל זה עוד יותר מגעיל...

פורסם

יש נגנים זולים עם VGA, לא יודע על דגמים פיציפיים או על רלוונטיות להיום אבל ראיתי כמה לפני איזה שנה וחצי בין 100₪ ל200₪ אז אני מניח שהמצב לא שונה בהרבה היום, פשוט לעשות סיבוב קטן על הדרך ברשתות הגדולות

אגב משהו שראיתי על הדרך אם אתה כן פוזל לניידים- http://trailer.web-view.net/Links/0X1C2DE225640B2D2BA7252BD8EC5179AADA1D686877107838B7E7553D54C3B820FA0C426DED87237079F230391717F94B4DB3BF1882A52FE82571585235F5EB7CB5930F22BD8D2DD2.htm

לפי מה שאני יודע זה מחיר יחסית זול, אבל אני לא מבין גדול.

פורסם
  • מחבר

^

נראה חביב - המסך הגדול זה בונוס אם הרזולוציה שלו בהתאם.

פורסם
  • מחבר

אתמול ראיתי במקרה DVD נייד של אלקטרה ( :P ) ב-199 ש"ח במחסני חשמל ונמאס לי לחפש אז קניתי אותי וזהו.

פלסטיקי כצפוי, איכות הרכבה בסיסית מאוד ומסך 7' ברזולוציה מצחיקה אבל בינתיים עושה את העבודה בסדר גמור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים