עבור לתוכן

שאלה לגבי התקנה של מחשב שעזרתם להרכיב

Featured Replies

פורסם

להלן המפרט

מסך:

[..] DELL ULTRASHARP 23" U2311H - REV A03 - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪1027

מעבד:

[..] INTEL 2500K (TRAY) +ASROCK Z68 PRO 3 + AC FREEZER 13 - IQPC TRIPLE I- זמין במלאי ₪1753

זיכרון:

[..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪123

כמות:2

כרטיס מסך:

[..] PNY GTX570 1280MB DDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 3500 ש"ח ! ₪1579

צורב DVD:

[..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111

מארז:

[..] ANTEC SIX HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! - זמין במלאי ₪282

ספק כוח:

[..] ANTEC NEO ECO 620W - זמין במלאי ₪400

דיסק קשיח:

[..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM ₪486

הרכבת מחשב:

[..] "הרכבה ובדיקות SILVER" - הרכבה + ביצוע בדיקות - אספקת מחשב עד 5 ימי עסקים ₪81

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪5965

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

לי זה עלה מלפני שלושה שבועות 5600 ובסוף שילמתי 5200 על מזומן. מוזר לי שהמחיר עלה, לא הצלחתי להבין באיזה רכיב.

בכל מקרה - להלן השאלות

1. לחבר את המסך בכבל HDMI או בכבל DVI? (יש לי גם פלזמה שתהיה מחוברת כל הזמן למחשב בHDMI - להשתמש בחיבור של הכרטיס מסך או של הלוח אם?

2. איזה וינדאוס הייתם מתקינים? 7 אולטימייט 64 ביט או ש32 ביט?

3. האם יש לי שליטה על המאורר הענקי שיש בלמעלה של המארז? או על המאוררים באופן כללי?

4. OC - המלצה או הפניה למדריך פשוט ואם אפשר דוגמאת שיש לכם לכמה אפשר או סביר להמהיר את המעבד בהתחשב בקירור - הכוונה היא משהו ממוצע שבוודאות לא יפגע ברכיבים.

5. להשתמש בדרייברים שהגיעו עם המחשב או להוריד מהאתרים?

6. יש לי 6 חיבורים שקשורים לAUDIO - מישהו יכול להסביר מה הם?

7. למסך יש 2 USB בצד ועוד 2 מאחורה ועוד USB מוזר כזה - למה הוא משמש?

עוד עצות יתקבלו בברכה, תודה רבה

פורסם

1) לא רלוונטי באילו יציאות תשתמש (רק אלו שעל כרטיס המסך, לא על לוח-האם).

ההבדל בין HDMI ל-DVI הוא ש-HDMI מעביר גם סאונד, איכות התמונה זהה. אם אתה רוצה לשמוע סאונד מהפלאזמה אז חבר עם HDMI.

למסך המחשב שלך אתה יכול לחבר ב-DVI.

2) אך ורק 64 ביט. אם תתקין 32 ביט, המערכת תזהה לך רק כ-3 ג'יגה ורבע בערך של זיכרון מתוך ה-8GB שיש לך.

3) רשום אנטק 600 אך הלינק מוביל לאנטק 300- איזה מהם רכשת? בכל מקרה, לשניהם יש אפשרות לבחור את מהירות המאווררים (באנטק 300 בתוך המארז, באנטק 600 מחוץ למארז מאחור). יש לך מספיק סרטונים ביוטוב ומידע באתר הראשית לכל שאלה בנוגע למארז.

4) כנס לפורום "אוברקלוקינג וקירור" למידע נוסף. אתה יכול לקרוא מדריכים שיש באתר וברשת אך זה לא יהיה זהה למעבד שלך שכן השיטה טיפה השתנתה. אם אתה רוצה, כשתרצה להתחיל את ה-OC תפתח דיון בפורום שציינתי ויעזרו לך עם התהליך.

5) win7 אמור אוטומטית להתקין לך חלק מהדרייברים. דרייברים לכרטיס מסך וקול אמליץ להוריד מהאתר הראשי של החברות, בהתאם לדגם.

6) חיבורי האודיו מיועדים למערכות 5.1/7.1 כאשר היציאות מספקות סאונד לרמקולים אחוריים, קדמיים, סאב, סנטר ועוד. מידע יגיע לך בספרון של לוח-האם. ניתן להוריד אותו גם מהאתר הבית.

7) המסך כולל מפצל USB ככה שתוכל לחבר התקנים למסך במקום למחשב (אם אין לך מקום מקדימה/גישה).

המחירים עלו בעיקר בגלל הכונן הקשיח שמחירו עלה בעשרות ואף מאות אחוזים (שטפונות בתאילנד).

קנית כבר את המחשב?

פורסם
  • מחבר

שמע, אתה אש.

3. זה 600 פשוט לא היה להם כבר באתר אז בחרתי את ה300 ושיניתי. יש לי סיבה לשנותאת המהירות שאיתה הוא מגיע בהנחה שאני לא עושה OC?

4. אין איזה תוכנה פשוטה שאני פשוט בוחר תדר חדש והכל יהיה בסדר?

6. זה יותר מסובך. יש לי רסיבר בחדר שמחובר למערכת (סבוופר ו-5 רמקולים) כרגע החיבור למחשב (שלא היה בשימוש באמת בגלל השימוש פשוט ברמקולים של הטלווזייה בHDMI) הוא על ידי 2 חיבורי בננה שהופכים לחיבורי אוזניות רגילים בעזרת כבל נוסף - נקווה שיעבוד.

7. מפצל? זה הUSB ה"עבה" יותר?

חיובי קניתי - למה רצית להעיר הערה ולשנות את המחשב? הוא כבר בבית היום אתקין את הוינדאוס והכל.

המלצות לאנטי וירוס? כרגע אני עם AVIRA

יש פה איפשהו כזה סט תוכנות ממולצות למחשב אחרי פרמוט?

פורסם

3. מהירות נמוכה יותר=מארז שקט יותר. מהירות גבוהה יותר=מארז מקורר יותר- לשיקולך מה עדיף. תשחק עם הגדרות המהירות ותבחר מה שאתה מעדיף.

4. את האוברקלוק למעבד אתה מבצע בביוס ולא דרך תוכנה (יש תוכנות אך לא מומלץ להשתמש בהן בשל חוסר יציבות). אין לך מה להבהל, יש לך פה ביוס חדש בשם UEFI (יותר ידידותי למשתמש) וכמובן יעזרו לך פה בפורום.

6. ניתן לחבר במספר דרכים, אילו חיבורים כולל הרסיבר? יש לך גם יציאה אופטית על הלוח (אם יש לך גם ברסיבר, תוכל לחבר).

7. כן. אתה מחבר בתחתית המסך את ה-USB ושאר היציאות מקושרות אליו.

אין צורך לשנות כלום, המפרט בסדר גמור.

איזה סט תוכנות? תלוי מה שאתה צריך. תתקין דרייברים, איזה אנטיוירוס שתבחר, קודאקים ותוכנות שאיתן אתה תשתמש.

פורסם
  • מחבר

1. תוכנות הVIRTU - יש 2. רלוונטיות אליי?

2. באיזה אנטי וירוס, סט קודאקים, אנטי ספייוור ופירוול אתה משתמש?

פורסם

כל אנטי-וירוס מוכר יספיק, אין צורך בתוכנות של ספייוור/פיירוול וכדומה.

בנוגע לקודקים, תוריד את החבילה הזו לדוגמא.

יש כמה תוכנות שמגיעות עם המחשב שכנראה שאינך צריך. תקרא מה הן עושות ותחליט אם להתקין או לא. אתה תמיד יכול להתקין, לבדוק ואז למחוק אם אינך צריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים