עבור לתוכן

התחדשתי בעכבר של RAZER -abyssus ,אשמח להסבר למהות ה 1000HZ/125HZ

Featured Replies

פורסם

לפי מה שהבנתי/חשבתי אם מעבירים ממצב של 125הרץ ל- 1000הרץ תזוזה של הסמן אמורה להיות יותר מהירה בפועל אני מקבל להפך כשהעכבר במצב 125הרץ זה הסמן נע יותר מהר, איך זה ?

אם לא הבנתי נכון אשמח להסבר מה התפקיד של שני המצבים (כמובן בהתחשב במשחקים ובמצב עבודה רגיל)

פורסם

הוא לא יהיה מהיר יותר, הוא יהיה רגיש יותר. יהיה לך קל יותר להזיז את הסמן למרחקים קצרים ומדוייקים יותר.

פורסם
  • מחבר

אז למשחקים עדיף לשים על 1000הרץ?

וה DPI ? יש לי מצבים 450 ,1800 ו- 3500 ,גם עדיף לשים 3500?

פורסם
  • מחבר

דרך אגב מאז שקניתי וחיברתי את העכבר את דגם העכבר נ"ל תמיד דולק האור בסמל של העכבר אפילו כשהמחשב נכנס ל"שינה" ואף כשהו כבוי, ככה זה צריך להיות או שיש דרך לשחק עם התאורה? (הורדתי גם את הדרייברים שלו אבל לא מצאתי או הצלחתי לכבות את התאורה)

פורסם

בניגוד ל-PS\2 שהוא פורט קלט העובד על בסיס פסיקות חומרה, כלומר כשנלחץ מקש \ תזוזת עכבר המערכת הפעלה "מקבלת הודעה", USB מבוסס על polling, כלומר הוא דוגם כל פרק זמן מסויים האם נלחץ מקש \ התרחשה תזוזה. 125/250/500/1000Hz אלו מספר הדגימות בשניה. 125Hz מתרגם לדגימה כל 8 מילישיניות. כלומר במצב 125Hz יתכן שהמערכת הפעלה תדע שנלחץ מקש או שהעכבר זז רק אחרי 8 מילישניות (ובהתאמה המיקום של הסמן מתעדכן רק כל 8 מילישניות), בניגוד ל-1 מילישניה כאשר עובדים ב-1000Hz. ההבדל בפועל הוא זניח ביותר ואין שום סיבה שלא לעבוד תמיד ב-1000Hz.

פורסם
  • מחבר

בניגוד ל-PS\2 שהוא פורט קלט העובד על בסיס פסיקות חומרה, כלומר כשנלחץ מקש \ תזוזת עכבר המערכת הפעלה "מקבלת הודעה", USB מבוסס על polling, כלומר הוא דוגם כל פרק זמן מסויים האם נלחץ מקש \ התרחשה תזוזה. 125/250/500/1000Hz אלו מספר הדגימות בשניה. 125Hz מתרגם לדגימה כל 8 מילישיניות. כלומר במצב 125Hz יתכן שהמערכת הפעלה תדע שנלחץ מקש או שהעכבר זז רק אחרי 8 מילישניות (ובהתאמה המיקום של הסמן מתעדכן רק כל 8 מילישניות), בניגוד ל-1 מילישניה כאשר עובדים ב-1000Hz. ההבדל בפועל הוא זניח ביותר ואין שום סיבה שלא לעבוד תמיד ב-1000Hz.

תודה על התגובה וההסבר

בנוסף הייתי רוצה לדעת לגבי התאורה של העכבר ,יש למישהו מושג?

פורסם

כן גם לי יש את העכבר הזה...אין דרך לכבות את האור שלו...והתכוונת שהאור של העכבר דולק גם כשהמחשב כבוי??כי אצלי כשהמחשב כבוי האור כבוי.....מקוווה שעזרתי :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים