עבור לתוכן

בקשה| מעוניין לשדרג את המחשב

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לשדרג את המחשב וצריך את עזרתכם כדי שתציעו לי חלקים טובים ויתאימו למשחקים עתידיים.

הנה המפרט שלי:

מעבד:

Q660

CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad, 2400 MHz

לוח אם:

GA-EG41MF-S2H gigabyte

Motherboard Name Gigabyte GA-EG41MF-S2H (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)

זיכרון:

System Memory 4096 MB

RAM Slots 4 DDR2 DIMM

כרטיס מסך נוכחי:

Readon x1950 pro

ספק:

hyper hpu 4s425-xx (425W

-----------------------------------

1. מה התקציב המקסימאלי? לא ממש יודע איזה תקציב יתאים אבל שיהיה מוצר איכותי וזול

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , עבודה משרדית , תכני HD

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים טובים וחדשים וגם עתידיים (כמו GTA V)

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא רלווטי אני קונה מסך

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני-גבוהה

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? -

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. TMS אייבורי או כל חנות זולה באיזור המרכז

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?כן

חשוב שיהיו חלקים שגם בעתיד לא אצטרך לשדרג אותם לטווח הרחוק

אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך והספק בעיקר..

פורסם

יש שאלון בסטיקי. מלא אותו בבקשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים