פורסם 2011 באוקטובר 2714 שנים אשמח לקבל עזרה בנוגע לדילמה שיש לי:ניסיתי לבדוק הודעות קודמות בפורום אך לא מצאתי.יש לי מחשב עם חיבור VGA (הכחול עם 15 פינים) ואני רוצה לחבר אותו למסך ה-LCD שלי (החיבור לוידאו הוא בננה בצבע צהוב)בנוסף גם שמתי לב שבמסך ה LCD יש גם חיבור USB.איזה כבל/ים צריך ועדיף?תודה רבה
פורסם 2011 באוקטובר 2814 שנים אם אתה מתכוון לכך שיש לך רק כניסת קומפוזיט בטלויזיה אז צריך ממיר אקטיבי שיעשה את ההמרה מ- VGA.לדוגמה:http://www.ebay.com/itm/PC-Laptop-VGA-TV-RCA-Composite-S-video-Converter-Box-/180681527665?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a11755171
פורסם 2011 באוקטובר 2814 שנים מחבר תודה על סשה.שמתי לב שבמתאם יש גם יציאת וידאו למסכי LCDאיזה כבר מתחבר מהמתאם למסך?אין עוד מתאם אחר או כבל שמתחבר ישיר?תודה רבה
פורסם 2011 באוקטובר 2814 שנים מחבר אני לא מצליח למצוא את הדגם המדוייק, המשך של טושיבה 32 אינטש'יש משהוא שרשום על הספר הדרכה: AV70*/LV70 analogue seriesתודה
פורסם 2011 באוקטובר 2814 שנים מחבר אה כן...יש חיבור VGA אחרי המסך, לא ידעתי עד שהוצאתי את המסך מעל הקיר. בצד של המסך יש שלושה חיבורים של אודיו (אדום ולבן) והוידאו (צהוב) ומעלב חיבור USB לחיבורים האלה לא מחובר אף כבל. אם כך איזה כבל כדאי לקנות לאיכות טובה יותר? כי שמתי לב שיש גם חיבור HDMI שמחובר לממיר של יס בכניסת HDMI. בממיר של יס יש גם חיבור S-VIDEO איזה כבל יתן תמונה טובה יותר? תודה רבה
פורסם 2011 באוקטובר 2814 שנים HDMI עדיף.גם בחיבור מהמחשב אם יש לך יציאב כזאת במחשב. אם אין אז תשתמש ב VGA ותצטרך גם כבל אודיו.
פורסם 2011 באוקטובר 2814 שנים מחבר שחכתי לשאול משהוא אני אקח את ההמלצה שלך לגבי HDMI מהמסך LCD אל המחשב שהחיבור היחיד הוא VGAצריך מתאם או שאפשר עם כבל אחד שצידו האחד HDMI וצידו השני VGA?
פורסם 2011 באוקטובר 2914 שנים VGA ל- VGAאני אישית הייתי רוכש איזה כרטיס מסך פשוט עם יציאת HDMI כי לטעמי ההבדל באיכות בין VGA ל- HDMI ניכר לעין.
פורסם 2011 באוקטובר 2914 שנים מחבר המחשב שלי נייד כך שחיבור ה=VGA הוא מובנה על הלוח אם.חיצוני נראה לי יקר מאוד
פורסם 2011 באוקטובר 2914 שנים שחכתי לשאול משהוא אני אקח את ההמלצה שלך לגבי HDMI מהמסך LCD אל המחשב שהחיבור היחיד הוא VGAצריך מתאם או שאפשר עם כבל אחד שצידו האחד HDMI וצידו השני VGA?אם יש בטלויזיה חיבור VGA, אין טעם לקחת מתאם מ-VGA ל-HDMI רק בגלל שחיבור HDMI יותר איכותי.כי תכלס אתה מחבר VGA...חבל על הכסף, לא יראו יותר טוב. זו הוצאה מיותרת שרק יכולה לגרום לבעיות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.