פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2842261,00.htmlרק שתדעו, גם אח שלי לומד בכיתה ג'....אלווהים ישמור מה קורה לילדים בזמננו...
פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים כל פעם התלמיד במקרה הוא יותר צעיר... בתיה"ס מתדרדרים מרגע לרגע....גם אחי בכיתה ג' ד"א
פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים זה לא מפתיע...ככל שהולכים אחורה בדורות (אני מתכוון לכיתות ז'-י') הילדים פשוט זוועה! (לפחות פה בי-ם)ככל אחד תופס תחת כאילו הוא הכי גבר! (תופס גם לבנות)..הגעתי כבר למצבים אני לא יודע אם לרחם על ילד שמתלהב עלי או לדפוק לו מכות כאלה שאמא שלו לא תזהה אותו!אבל אני לא מאשים את משרד החינוך, להתנהגות כזו מגעילה רק חינוך מהבית גורם, אולי שם צריך לעשות משהו בנידון (הלוואי והייתי יודע מה!)...
פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים איך לעזאזל ילד בגובה מטר מצליח להפיל מורה גדולה ממנו פי 2 ועוד להכות אותה כ"כ חזק עד שהיא מתעלפת?!
פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים אני הצלחתי להפעיל (בטעות!) את המורה שלי כשהייתי בכיתה ב'... בערך בגיל 7 וחצי.לפי הכתבה, המורה מעדה ואיבדה את ההכרה מהנפילה. האגרופים של הילד כניראה הבהילו אותה וגרמו לה למעוד...
פורסם 2003 בדצמבר 1621 שנים אני הצלחתי להפעיל (בטעות!) את המורה שלי כשהייתי בכיתה ב'... בערך בגיל 7 וחצי.לפי הכתבה, המורה מעדה ואיבדה את ההכרה מהנפילה. האגרופים של הילד כניראה הבהילו אותה וגרמו לה למעוד...אה.. טוב.. :-X
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים חח הם משתמשים במילים "תקף"..ילדים בכיתה ג' הם כמו תינוקות.. אין להם כוח.. הם לא יכולים לעשות כלום..
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים אני בתור מאמן אומנויות לחימה לא מזלזל גם בילד קטן.מתאמן אצלי אחד בכיתה ג' בערך, ואתם לא מאמינים כמה כוח יש לילד הקטנטן הזה יחסית למשקל גופו.חוץ מזה, שלא צריך כוח להפיל מישהו, רק מכה נכונה או מכה שתפגע בטעות במקום מסויים יכולה לגרום לעילפון.
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים אני אומר לך הדור הזה סכנה.אתה רואה ילדים שחצי (בגודל+גיל) ממךחושבים שהם משהוזה לא נורמלי מה שהולך פה בארץ
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים רוב הסיכוים שהיא נכנס לשוק ופאניקה רק מזה שהוא הרים עליה יד. פסיכולוגיה זה חזק. והמשך ממה שאמר ERANMORעכשיו לתשובה של stein3058 זה באמת בא מהמשפחה. וצריך להרוג אותם ותילד. אבל תילד עוד אפשר להציל ע'י שטיפת מוח.להפעיל עליו לחץ שיגיד תודה שהוא קיים בכלל הממזר ! אין ערכים לאנשים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.