עבור לתוכן

באופן כללי מבין שלושת הטלפונים איזה טלפון הכי מומלץ?

Featured Replies

פורסם

סוני אריקסון W995

נוקיה 6720 CLASSIC

או נוקיה 6700 CLASSIC ?

אני יודע השאלה שלי כללית מדי , בעיקרון אני צריך את המכשיר לצרכי מוסיקה , חשוב לי שהמכשיר יחזיק עם הסוללה לאורך זמן, חשבתי על נוקיה גם בגלל החיבור טעינה שלהם שפחות בעייתי , ורק לW995 ו6720 יש חיבור 3.5 מ"מ , ה6720 הוא סימביאן שאפשר לראות בו גם יתרון וגם חיסרון , מצלמה זה משהו שהוא די מגניב שיש בטלפון , כמובן שאני לא בונה על תמונות איכותיות יותר מדי וזה די מותרות בטלפון סלולרי , מצלמה לשיחות וידאו זה די פלוס אני חושב למרות שהיום בקושי משתמשים בזה

בכל מקרה אני לא רוצה לקנות מכשיר ברשת סלולרית , אלא במשווק פרטי ולא בא לי יותר מדי על סמארטפון או שלא כזה מפריע לי , העיקר שלא יהיה מסך מגע, אז מה אתם אומרים מבין שלושתם מה עדיף? בתקציב של עד 1000 שח? או שיחסית למה שיש בזאפ בשביל התמורה שלהם יחסית להיום זה יחסית יקר מדי? ועדיף משהו פשוט יותר ? אולי אפילו דור 2? בהתחשב בעובדה שכרגע יש לי מכשיר דור 2 מיושן (נוקיה 3120)

פורסם

לדעתי ה-995 חד משמעית. מצלמה מצויינת, מכשיר שבנוי היטב בסה"כ, וחיבור 3.5mm שלדעתי חשוב מאוד בימינו. בנוסף הוא אמור לנגן מוזיקה לא רע בכלל

פורסם
  • מחבר

יש לי שאלה, אני יודע שאמרת חד משמעית 995 , אבל עדיין הנוקיה 6720 יש לו סימביאן מה שמאפשר להתקין אפליקציות, יש לו עדשת מצלמה של קארל זיס, יש לו מיקרו SD, יש לו גם NGAGE (לא קשור) , ולמרות שזה סימביאן אבל זה עדיין לוח מקשים רגיל אבל בגלל שזה סימביאן הוא קצת איטי..., ואמנם אין לו WIFI, ועדיין ה995 עדיף על כל מה שרשמתי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים