פורסם 2011 באוקטובר 2513 שנים אני טס שבוע הבא לחול למשך כשבוע....האם ישנה אפשרות לחסום את ה IPHONE לגלישה דרך 3G שלא יתחבר אפילו בטעות???כמובן שאני רוצה להשאיר את האופציה של גלישה דרך רשתות פתוחה.תודה
פורסם 2011 באוקטובר 2513 שנים בבדיקה קצרה נראה כאילו יש אפשרות מובנית באייפון אבל אני לא סגור על זהבהגדרות>>רשת>>גלישה בעת נדידה (זה לפחות מה שרשום ליד הסימון)
פורסם 2011 באוקטובר 2513 שנים מחבר תודהאני חייב לוודא שהמכשיר לא יגלוש לי בטעות על 3G אחר אני אשלם חשבון מטורףףףףףףהאם זהו הפתרון היחיד?
פורסם 2011 באוקטובר 2513 שנים אחרי חיפוש קצת באינטרנט ובדיקה עצמית זה הפתרוןתכבה באותו הסעיף את נתוני סלולר. זה מבטל לך את הגלישה בדור ה 3- ניסיתי בעצמיועדיין נותן לך לגלוש במידה ויש לך WIFI באזוריש גם כתבה בנושאhttp://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4064981,00.html
פורסם 2011 באוקטובר 2513 שנים אין לכם איזה משהו בסגנון של "מצב טיסה" שמכבה את כל החיבורים הסלולאריים במכשיר?
פורסם 2011 באוקטובר 2513 שנים אין לכם איזה משהו בסגנון של "מצב טיסה" שמכבה את כל החיבורים הסלולאריים במכשיר? יש מצב טיסה אבל הוא מבטל לגמרי את הטלפון ומשאיר אותך עם אייפוד אני הבנתי מהשאלה המקורית שהוא חושש רק מגלישה עצמית של המכשיר והוא רוצה להישאר עם האפשרות של שיחות יזומות/נכנסות הפתרון שאני הבאתי לו נותן לו את זה-ומצב טיסה לא..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.